TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Andrea Norrmans tårar efter livsförändringen: ”Inte möjligt”

04 aug, 2019 
Andrea Norrman
Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman väntar sitt andra barn tillsammans med pojkvännen Linus Bergman. Samtidigt som Andrea är höggravid är familjen mitt upp i en flytt – nu berättar den tidigare Paradise hotel-deltagaren om sina känslor kring situationen.
Annons
Gravida TV4-mamman Andrea Norrman om plötsliga livsförändringen innan förlossningenBrand logo
Gravida TV4-mamman Andrea Norrman om plötsliga livsförändringen innan förlossningen

Det var i Paradise hotel 2017 som tittarna för första gången fick lära känna Andrea Norrman, 22. Efter sin medverkan i programmet åkte hon tillbaka hem till Sverige och fann strax därefter kärleken i Linus Bergman. Samma år avslöjade Andrea att hon och pojkvännen väntade sitt första barn och på nyårsafton 2017 föddes dottern Belle, 1.

I februari berättade Andrea den glädjande nyheten att hon och Linus Bergman är gravida med sitt andra barn. Denna gång är det en liten pojke som ligger i magen och Andrea Norrman har tidigare uttryckt sin glädje över att ge Belle ett lillasyskon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev Andrea i ett inlägg på sin blogg.

Andrea Norrmans ord om flytten under graviditeten

Under hösten kommer flera stora förändringar att ske i familjen. Inte nog med att det snart kommer en ny medlem, de ska även flytta till ett nytt boende i Nacka i Stockholm. Nyheten delade Andrea med sig av i ett inlägg på Instagram i juli.

Annons

”Utflytt från nuvarande lägenheten är 1 augusti och inflytt i nya (lägenhet 3a/möjlig 4a på 91 kvm) 2 september. Bara några dagar innan BF. HOPPAS att lillebror väljer att stanna inne tills flytten är klar och vi i alla fall har flyttat in sängen!”, skrev Andrea Norrman till bilden.

I en ny video på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka berättar den tidigare Paradise hotel-profilen att hon börjar känna sig väldigt stressad inför att få klart flytten innan förlossningen.

– Det är inte helt lätt idag. Vi håller på att flytta här hemma, säger Andrea och fortsätter sedan:

– Jag känner mig stressad. Jag tror att jag har haft lite för mycket att göra här nu. Jag är verkligen megahöggravid och har packat ihop vår lägenhet nu här på en, två dagar.

Att vara höggravid och packa inför en flytt är inte helt enkelt, vilket Andrea visar tydligt i videon där hon sitter på sängen och gråter.

– Jag är helt slut, säger Andrea Norrman.

Hon berättar vidare att familjen nu ska flytta in hos Andreas mamma och pappa i en månad innan de kan flytta in i sin nya lägenhet.

– Det känns också jobbigt, bara för att det är sista delen av graviditeten och jag hade velat boa och fixa och dona men det är ju inte möjligt nu.

FOTO: Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT, Youtube

Annons