Henrik Schyfferts första ord efter sonen Samis födsel

Henrik Schyffert om Sami

Förra veckan föddes Henrik Schyffert och Nour El Refais första gemensamma barn.
Nu berättar komikern om den första tiden med sonen Sami.
– Har aldrig mått bättre!, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Komikerna Nour El Refai, 33, och Henrik Schyffert, 51, blev ett par 2015. Det var i somras som de avslöjade att de väntade sitt första gemensamma barn. I samma veva berättade Nour att graviditeten varit allt annat än enkel.

Presenterar stolt min femmånadersbula! Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning” skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Nour El Refais ord om sonen Sami

Efter en tuff graviditet föddes äntligen sonen Sami förra veckan. I ett känslosamt inlägg berättade Nour El Refai om sin lycka över att ha blivit mamma.

Sami är här. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att jag hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din”, skrev Nour.

I lördags la Nour upp ännu ett inlägg om sonen på Instagram.

”Älskar när du andas sover låter äter kissar bajsar. Din kropp fungerar. Mashallah. Inget annat är viktigt”, skriver hon till en bild på en sovande Sami.

Henrik Schyfferts kärleksfulla inlägg

Det har varit relativt tyst från Henrik Schyfferts håll sedan Sami föddes. Men nu väljer han för första gången att berätta om livet som småbarnspappa.

”40 minuters sömn och bröstmjölk i håret. Har aldrig mått bättre!”, skriver Henrik och delar med sig av en bild på sig själv tillsammans med sonen.

I kommentarsfältet väller nu kärlekshälsningarna in, både från kända profiler och fans.

”Meningen med livet”, skriver en person i en kommentar.

”Men underbart”, skriver en annan.

”Underbart ju!”, skriver komikern Hasse Brontén.

 Henrik Schyffert FOTO: Anders Wiklund/TT, Instagram