Henrik Lundqvists pappalycka på Twitter: "Min lilla flicka är här!!"

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Nu har Henrik Lundqvist fått sitt andra barn ihop med hustrun Therese.

Den hårfagre hockeymålvakten Henrik Lundqvist, 33, skulle nyligen återvända till träningen med sitt lag New York Rangers. Lundqvist hade gjort ett flera veckor långt uppehåll efter en otäck olycka där en puck träffat hans hals. Men någon hockeyträning blev det inte av. Lundqvist åkte i stället till sjukhuset… men tack och lov inte på grund av skadan utan av mycket trevligare anledningar, lät han meddela på Twitter.

“Min lilla flicka är här!! Alla mår bra. Hon fick inte meddelandet om att jag skulle återvända till träningen idag, så vi får försöka igen senare…”, skriver han.

ste-therese-ande-1603735.jpg

Henrik Lundqvist med hustrun Therese. Foto: Stella Pictures

Henrik och ungdomskärleken Therese Lundqvist har varit gifta sedan sommaren 2011 och fick året därpå dottern Charlise, 2. Och nu får alltså Charlise en lillasyster att leka med i storstaden New York. Och ska man tro pappan har hon längtat.

– Det ser naturligtvis fram emot, inte minst Charlise som ska få ett syskon, sa Lundqvist i januari till Expressen när han skulle kommentera hustruns graviditet.

Andra läser också:

15 saker bara du som är lantis känner igen

15 paniksituationer som bara du som närmar dig 30 förstår

20 solbrännor som framkallar fantomsmärtor

SENASTE NYTT!