Henrik Lundqvist och prinsessan Madeleines relation idag

Prinsessan Madeleine

Hockeyproffset Henrik Lundqvist och prinsessan Madeleine pekades ut som kärlekspar kort efter prinsessans uppbrott med Jonas Bergström.
Men hur är egentligen deras relation idag?
Hänt reder ut!

Länge gick heta kärleksrykten mellan hockeyproffset Henrik Lundqvist och prinsessan Madeleine då han pekades ut av flera tidningar och källor som prinsessans hemlige älskare i New York.

De hade tidigare träffats när hon jobbade med World Childhood Foundation i New York och även då de båda deltog tillsammans i en seglingstävling, något som Henrik Lundqvist då bekräftade.

– Det var en ära. Vi har träffats tidigare när hon jobbade med World Childhood Foundation i New York, sa Henrik Lundqvist till Expressen då.

Förnekade förhållandet

Henrik Lundqvist var på toppen av sin karriär i New York Rangers och kallades för “Kung Henke” av fansen på hemmaarenan i Madison Square Garden och Madeleine var ofta i New York, särskilt när förhållandet med Jonas Bergström krisade.

När prinsessan Madeleines förhållande med Jonas Bergström gick i kras på grund av hans otrohetsaffär med norska Tora Uppstrøm Berg flydde hon landet till New York. Väl där förlitade hon sig på sina vänner och höll sig undan offentlighetens ljus. Strax därefter bekräftade Henrik Lundqvist att de var vänner.

– Man kan säga att vi är vänner, sa Henrik Lundqvist till Aftonbladet.

Träffades igen

Något som fick romansryktena att ta fart igen. De blev så intensiva ett tag att Henrik Lundqvist kände sig nödgad att dementera att de var ett par till Aftonbladet.

– Jag vet inte hur de där ryktena har uppstått, men jag och prinsessan Madeleine är inte par, berättade han då för Aftonbladet.

För inte så många år sedan möttes det utpekade kärleksparet igen. När kronprinsessan Victoria skulle belöna Henrik Lundqvist för sina insatser för svensk idrott med Victoria-stipendiet satt nämligen prinsessan Madeleine i publiken – tillsammans med Chris O’Niell.

Nu är det många år sedan romansryktena mellan superduon dog ut – men man kan undra hur nära det egentligen var att “Kung Henrik” skulle bli prins i Sverige.

Trots att båda är flitiga användare av Instagram och är vänner sedan många år följer prinsessan Madeleine och Henrik Lundqvist inte varandra.