TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Henrik Lundqvist blir pappa igen: "Vi ser fram emot att Charlise ska få ett syskon"

24 jan, 2015 
AvOla Brising
Ishockeymålvakten Henrik Lundqvist ska bli pappa igen. "Vi ser fram emot att Charlise får ett syskon."
Annons

Ishockeymålvakten Henrik Lundqvist, 32, har spelat för NHL-laget New York Rangers sedan 2005, har fått smeknamnet King Henrik av fansen och har kontrakt med klubben ända till 2021. Han träffade sin stora kärlek Therese Andersson, 32, redan 2002, de gifte sig på Jungfruöarna i Karibien sommaren 2011 och den 10 juli året därpå fick de den mycket efterlängtade dottern Charlise, 2.

– Det har förstås öppnat nya perspektiv och förändrat väldigt mycket. Det är inte bara det att jag blir glad av att se henne när jag kommer hem… Jag är gärna med henne innan jag åker iväg på matcherna också. Det gör att jag slappnar av mer än tidigare och jag tror, precis som vi var inne på förut, att även det hjälper mig som målvakt, berättade Henke i Café förra året.

Snart blir de tvåbarnsföräldrar. Foto: Stella Pictures
Snart blir de tvåbarnsföräldrar. Foto: Stella Pictures

Familjen bor sedan länge i en enorm lyxvåning i två plan i området Hells Kitchen på Manhattan. Lägenheten mäter totalt 189 kvadratmeter, är toppmodern med sex rum och kök, två badrum, en toalett och en privat takterrass med bar, tv och pool på hela 93 kvadratmeter. Genom panoramafönstren erbjuds en magnifik utsikt över Central Park från 42:a våningen. Men i somras la Henke ut etagevåningen till försäljning för närmare 50 miljoner kronor samtidigt som han redan då sa att det inte var någon omedelbar flytt på gång:

Annons

– Vi bor kvar och kommer inte att flytta förrän till sommaren, så det är lugnt.

Kanske är anledningen till att hockeyproffset säljer lägenheten och hoppas hitta något nytt till sommaren att han känner att det börjar bli lite trångbott. I helgen avslöjade Henke nämligen för Expressen att familjen väntar tillökning framåt våren:

– Ja. Det stämmer. Vi ska ha vårt andra barn i mars.

De har sedan tidigare dottern Charlise. Foto: Instagram
De har sedan tidigare dottern Charlise. Foto: Instagram

De är riktigt förväntansfulla:

– Det ser vi naturligtvis fram emot. Inte minst Charlise som ska få ett syskon.

Vart familjen tänker flytta är än så länge okänt, men Henke lär inte ha några större problem med att hitta något han gillar och behöver inte tänka på priset. Då han förnyade sitt kontrakt med New York Rangers för ett år sedan garanterade det honom nämligen en lön på 400 miljoner kronor för de kommande sju åren.

Missa inte detta:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons