LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Lundqvists pik till Peter Forsberg efter uppbrottet: ”Perfekt avslutning”

13 nov, 2023 
Peter Forsberg och Nicole Nordin gick skilda vägar i maj.
Även om kärlekslivet varit tufft för Foppa går karriären som på räls.
Nyligen spelade han en uppvisningsmatch i Hall of fame med bland annat Henrik Lundqvist.
Efter matchen passade Lundqvist på att ge Foppa en liten skämtsam pik.
– Perfekt avslutning, säger han till Sportbladet med ett brett leende.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Lundqvist: ”Man har haft lite flyt kanske”Brand logo
Henrik Lundqvist: ”Man har haft lite flyt kanske”

Det forna hockeyproffset Peter Forsberg, 50, och Nicole Nordin, 36, har levt åtskilda i sju månader. I maj gick de ut med beskedet att de valt att gå skilda vägar.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek.”, skrev Nicole Nordin då i ett inlägg på Instagram.

Peter Forsberg om familjesituationen med Nicole Nordin

I en intervju med Aftonbladet har Foppa talat ut om seperationen från Nicole och den nuvarande familjesituationen.

– När jag är här nere och har barnen då är det ju barnen som gäller. Nu har de ledigt nästa vecka så då åker vi till Marbella. Tänkte att de skulle avsluta med en liten fotbollsvecka. Typ lite träningsläger fast hemma.

– Ja annars vad gör man, lite affärer, kolla på hockey så klart. Det är otroligt blandat, har han tidigare berättat för tidningen.

Annons

Efter det har vi fått följa både Peter och Nicole fast på olika håll och båda två har varit ute och rest en hel del. Nicole uppdaterar sin Instagram flitigt och är ofta ute på äventyr. Vi får se flera lyxiga bilder från hennes olika resor och det ser verkligen ut som att hon trivs med livet just nu.

Peter Forsberg har även han varit ute och rest en hel del. Både Nicole och Peter är bosatta i Schweiz och nyligen begav sig hockeyproffset mot Denver, i Usa.

.”Missade flyget till Denver idag, bra att vi kan ta ett tag här i München ikväll innan vi åker på en ny imorgon. Hoppas alla mår bra”, skriver han.

Henke Lundqvists skämtsamma pik till Foppa: ”Perfekt avslutning”

Även om kärlekslivet varit tufft för Foppa så går karriären som på räls.Nyligen befann han sig i Toronto för att hylla de legendarer som blivit invalda i Hockey Hall of Fame 2023.

Annons

– Det känns rätt att vara på plats när de här tre personerna blir invalda. De har alla tre betytt mycket för mig, säger Foppa till Expressen.

De personerna som har fått den stora äran är: Pierre Lacroix, Ken Hitchcock, och Henrik Lundqvist. Som del av ceremonierna spelar de som väljs in i den exklusiva församlingen alltid en uppvisningsmatch med andra veteraner.

Något som gjorde Henrik Lundqvist extra glad under matchen var att han stoppade Forsbergs avslutande strafförsök och skickade därefter iväg en liten skämtsam pik.

– Överhuvudtaget kände jag mig särskilt taggad under straffarna. Den där utmaningen mot en enda spelare har jag saknat, berättar Lundqvist för Sportbladet.

– Men att jag tog just Peters straff kändes extra coolt. Det var den perfekta avslutningen, jag följde ju honom under hela min uppväxt, säger Hall of Fame-keepern med ett brett leende till tidningen.

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Karin Törnblom/TT

Annons