Hen blir ny huvudperson i "Skam" säsong 4

Här är trailern till den fjärde säsongen av "Skam" – där det står klart att Sana blir huvudperson. Samtidigt kommer beskedet att säsongen blir den allra sista.

I flera månader har fansen spekulerat i vem som ska bli ny huvudperson när den fjärde säsongen av “Skam” drar igång. Säsong ett cirkulerade kring karaktären Eva, säsong två om Noora och säsong tre om Isak. Och nu står det klart att den fjärde säsongen kommer att handla om Sana. I trailern, som släpptes 12.00 på fredagen, får tittarna se en dramatiskt fest som spelas upp baklänges, innan bilden stannar på Sana och hennes namn i versaler visas i bild.

– Hon är en stark karaktär, och kanske seriens mest fascinerande. Hon har ett ben i norsk och ett ben i muslimsk kultur. Sana har sin tro, samtidigt som hon har vänner som är upptagna av killar och fester, säger Håkon Moslet, redaktionschef på NRK P3, till nrk.no.

Annons:
Kunderna hyllar: ”Otroliga resultat snabbt” – 10% rabatt med unik kod!

Men samtidigt som många fans nog blir glada över att den populära karaktären får sin egen säsong, kommer också ett annat besked. Trailer avslutas nämligen med orden “sista säsongen”, det vill säga, Sanas säsong kommer att vara både den fjärde och sista säsongen av den populära serien.

”Nu har vi bestämt att det inte blir mer ’Skam’ till hösten. Och även om jag vet att kanske blir upprört och trist där ute, är jag helt säker på att det är ett riktigt beslut”, skriver seriens regissör Julie Andem på sin Instagram.

Första avsnittet av fjärde säsongen släpps nu på måndag, 11 april, klockan 13.28 på NRK P3. På grund av musikrättigheter är det ännu oklart när programmet har premiär i Sverige.

LÄS OCKSÅ: Ser du likheten mellan FO&O-sångaren och SKAM-Isak?

Foto: NRK P3

SENASTE NYTT!