Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hen är vinnaren av Robinson 2019 – enligt TV4-tittarna

23 maj, 2019 
Robinson 2019 vinnare
Ikväll sänds det näst sista avsnittet av Robinson 2019 på TV4. Fem deltagare återstår – men enligt tittarna finns det bara en solklar vinnare av tävlingen.
Annons
Klas sätter ner foten och bryter tjejbråket i RobinsonBrand logo
Klas sätter ner foten och bryter tjejbråket i Robinson

Deltagarna i årets säsong av Robinson blir allt färre och inför kvällens avsnitt återstår endast Linn Lund, 29, Bonnie Almerstedt, 45, Klas Beyer, 30, Emilio Strukelj, 28 samt Fia Grönborg, 23.

I veckan tvingades Jannika Navjord, 43, lämna tävlingen. Detta ledde till att de kvinnliga deltagarnas pakt sprack – en pakt som bildades redan inspelningarna drog igång.

– Det mest intressanta är att redan på flotten så hittade Jannika, Jag, Fia och Bonnie varandra och sa att vi skulle köra och hålla varandra hårt om ryggen, och här sitter alla fyra… Det är ganska girl power där, sa Linn Lund i tisdagens avsnitt av Robinson.

Årets säsong har varit riktigt tuff och deltagarna har fått utstå både psykiskt och fysiskt påfrestande utmaningar. Klas Beyer och Sophie Hanson, 31, har båda svimmat under tävlingar och Nicklas ”Nick” Söderblom, 51, fick sådana svåra hälsoproblem att han tvingades lämna ön direkt för ett par veckor sedan.

Annons

Personen som är mest värdig att vinna Robinson 2019 enligt tittarna

Robinson-vistelsen är med andra ord ingen barnlek och det är kanske av den anledningen som TV4-tittarna har väldigt starka åsikter om vem som bör ta hem segern och prissumman på 500 000 kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett inlägg på programmets Facebook-sida har TV4 frågat tittarna vem de anser är mest värdig att vinna Robinson 2019 – och det råder ingen tvekan om vem deras favorit är.

”Klas är den mest värdiga vinnaren av Robinson”, skriver en person i en kommentar.

”Klas, han hade klarat sig på ön ensam som Robinson”, skriver en annan.

”Heja Klas! Rättvis, paktar inte, grymma överlevnadsskills, gör riktigt bra ifrån sig på tävlingar. En solklar vinnare och sann Robinson i mina ögon”, anser en tredje.

Det är alltså Klas Beyer som vinner Robinson 2019 om tittarna får bestämma. Hans namn är mest förekommande bland kommentarerna, men det finns även en annan deltagare som tittarna anser är värdig, nämligen Bonnie Almerstedt.

”Jag lutar mer och mer åt Bonnie. Det här är en överlevnadstävling och om någon har ”överlevt” mot alla odds så är det hon”, skriver en TV4-tittare.

”Bonnie eller Klas och det ska avgöras genom tävling och inte något tyckande från utröstade”, skriver en annan.

Ikväll sänds alltså det näst sista avsnittet av Robinson 2019 och på söndag drar finalen igång klockan 21.00 på TV4.

FOTO: TV4 play

Annons