TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hemligheterna kring Molly Sandéns nya kärlek

25 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Molly Sandéns nya kärlek
I december bekräftade Molly Sandén att hon hittat kärleken på nytt.
Men efter avslöjandet har det varit tyst på kärleksfronten från artisten.
Här är hemligheterna kring Molly Sandéns nya kärlek.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

Det var i mars 2019 som Molly Sandén, 27, bekräftade uppbrottet från Danny Saucedo, 33, efter sex år tillsammans. Avslöjandet gav Molly Sandén när hon gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner i Mix Megapol i samband med att hon släppte singeln Den som e den.

I låten sjunger Molly bland annat textraden ”jag beställer drinkar för en” vilket fick radioprogramledaren Malin Stenbäck att rakt ut fråga om Molly Sandéns relationsstatus.

– Är Molly Sandén singel nu? utbrast Malin i direktsändningen varpå Molly svarade:

– Eeh… jag festar ensam just nu… så att säga.

Bröt förlovningen

Uppbrottet från Danny Saucedo innebar även att ex-paret bröt sin treåriga förlovning. I en intervju med Dagens nyheter två månader efter uppbrottsavslöjandet talade Molly Sandén ut om anledningen till varför paret valt att gå skilda vägar.

– Jag ville vara någon för honom innan jag visste vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, sa Molly Sandén till tidningen och fortsatte:

Annons

– Jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans.

Molly Sandéns nya kärlek

I november uppmärksammades det att Molly Sandén på Facebook angett att hon var ”i ett förhållande”. När Hänt träffade henne några veckor senare gav hon sin förklaring till statusen.

– Det är en gammal status, förklarade Molly då.

Men trots att statusen var gammal så stämde den. För Hänt bekräftade Molly Sandén nämligen under samma tillfälle att hon hittat kärleken på nytt.

– Jo, jag träffar en, berättade Molly Sandén.

På frågan om Molly Sandén och den nya kärleken är ett par svarade Molly jakande – men vem den lyckliga är höll artisten för sig själv.

Hemligheten kring kärleken

Efter Molly Sandéns avslöjande om att hon är i ett nytt förhållande har artisten varit tyst om kärleken. Till Hänt berättade Molly i december att hon och familjen skulle åka utomlands över nyår – eventuellt tillsammans med sin nya partner.

På sin Instagram la Molly Sandén upp en bild från en skidsemester i början av januari med en subtil hint om sin kärlekslycka. Till bilden på sig själv skrev Molly nämligen kort och gott ”kär”.

Men den hemliga kärleken lyser fortfarande med sin frånvaro. Molly Sandén har inte uttalat sig något mer om deras relation och när vi kan tänkas få veta vem den lyckliga är får vi helt enkelt vänta och se!

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Mattias Hansson

Annons