TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hemligheten bakom Jannis avhopp i skräckutmaningen

19 mar, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
I kvällens avsnitt av "Mästarnas mästare" bryter brottaren Janni Larsson ihop inför utmaningen "Elkontroll". Hon väljer att inte delta och berättar senare den chockande hemligheten bakom beslutet.
Annons

I kvällen avsnitt av “Mästarnas mästare” hamnar brottaren Janni Larsson, 29, i en extremt jobbig situation när hon möts av skräckutmaningen “Elkontroll”. Utmaningen handlar om fokusering och strategi med ett strömförande rör som deltagarna får en elchock ifrån om de tappar fokus. När Janni ser vilken utmaning det är som de ställs inför så får hon panik och tårarna kommer snabbt.

– Jag har tagit beslutet att inte vara med i den här utmaningen, säger hon.

Janni som hade sämst poäng bland deltagarna vid tillfället kände att det tog emot att hoppa över utmaningen, men stod ändå fast vid sitt beslut.

– Jag har väl egentligen varit rätt säker på sen ända jag kom hit att jag inte skulle vara med ifall det var en el-utmaning. Sen så är det väldigt emotionellt att stå här och vara tvungen att ta ett steg tillbaka. Speciellt när jag ligger på de poängen som jag ligger.

Innan de andra drog igång gick hon åt sidan för att ringa till sin man.

Annons

– Så ringde jag min man, det handlar väl egentligen mest om att jag vill höra hans röst för beslutet var redan taget.

Martin Lidberg, 44, berättade att hennes beslut inte kom som en chock.

– Hon sa redan innan att kommer det här med el då vet jag inte om jag kan vara med och on blev väldigt ledsen nu, hon tycker att det här är väldigt jobbigt, säger han.

Efter beslutet berättar Janni att de kändes jobbigt att inte delta, men att det finns andra saker som är mycket viktigare. Senare när de alla sitter och äter middag tillsammans så frågar de hur hon känner och då berättar hon hemligheten bakom henne avhopp.

– Det beror väldigt mycket på hälsoskäl, men det är inte mitt hälsoskäl utan det är så att jag är gravid.

Alla deltagare brister ut i en applåd och grattar henne.

– Det känns helt fantastiskt att vara gravid, det var inte helt planerat utan kom som en lite överraskning, väldigt tätt inpå resan till Portugal, berättar Janni.

I slutet av avsnittet hamnar Janni i nattduell mot simmerskan Josefin Lillhage, 37, och det slutar med att Josefin får packa sin väska och åka hem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons