TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hemliga triangeldramat – blev ihop med andra tv-mammans kille

21 dec, 2017 
Lina Arvidsson
"Ensam mamma söker" bjuder på oväntad dramatik när en av mammorna blir ihop med en av de andra mammornas kille. Ikväll får du veta allt om spelet bakom kulisserna.
Annons

I kvällens avsnitt av “Ensam mamma söker” ska de kärlekssökande mammorna Jenny Edlund, 34, Beatrice Larsson, 26, och Johanna Ridde, 29, göra sitt val och bestämma vilken kille de ska fortsätta träffa. Avsnittet kommer att bjuda på en hel del romantik och åtminstone en stor överraskning.

Direkt efter finalen sänds programmet “Ensam mamma söker – vad hände sen” kl. 22.00 på Viafree.se.

Där framkommer en vändning som tittarna inte fick se i tv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En av mammorna är idag tillsammans med en den kille som en av de andra mammorna valt i sitt slutval. Den osannolika historien började med att två av mammorna återigen stod som singlar en tid efter att avsnitten spelats in.

En av dem lade då ut ett inlägg på sina sociala medier där hon bad om hjälp – och den andra mammans valda kille svarade.

Tycke uppstod och de började ha daglig kontakt med sms och telefonsamtal. När de så småningom bestämde sig för att ses ordnade de en barnfri helg och tillbringade några dagar tillsammans. Där och då insåg de att de blivit kära i varandra.

Under hela hösten har paret varit tvungna att hålla sin relation hemlig. Skulle det komma ut skulle slutet på programmet avslöjas.

Trots att den andra mamman, hon som först var ihop med killen, blev ordentligt chockad när hon fick veta att de två blivit ett par tycker hon idag att de passar bra tillsammans.

FOTO: IBL

Annons