TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Spelet bakom Robin Bengtssons kärleksbild med Sigrid Bernson

31 jan, 2020 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Hemliga spelet bakom Robin Bengtssons kärleksbild med Sigrid Bernson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson gick ut med sin relation med en kyssbild på julafton förra året.
Nu avslöjar Robin Bengtsson planen bakom kyssbilden – som har med Melodifestivalen att göra.
– Skönt att få den första perioden bara för oss själva, säger Robin Bengtsson.
Annons
Allt du vill veta om Robin BengtssonBrand logo
Allt du vill veta om Robin Bengtsson

Sigrid Bernson, 31, dansade in i Robin Bengtssons, 29, hjärta när de tävlade i TV4:s Let’s dance förra året. Efter tävlingen fortsatte de att umgås och rykten surrade om att de var ett par även utanför Let’s dance.

Detta förnekade både Sigrid och Robin envist – men i hemlighet var de tillsammans.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson fann varandra under inspelningen av Let´s dance i TV4.
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson fann varandra under inspelningen av Let´s dance i TV4.

I december – på själva julafton – avslöjade Sigrid Bernson och Robin Bengtsson att de är ett par. Med en pussbild och en julhälsning var så hemligheten ute och de kunde dejta öppet.

Under vintern har paret varit på en lång semester i Thailand och på sociala medier har regelbundna uppdateringar om parets kärlekslycka lagts upp.

På lördag går första deltävlingen i Melodifestivalen av stapeln. Robin Bengtsson kommer att tävla med låten Take a chance – och Sigrid finns på plats och hejar på sin pojkvän. Robin Bengtsson har nu avslöjat att det finns ett samband mellan pussbilden på julafton – och hans medverkan i Melodifestivalen.

Annons

Hemliga planen bakom bilden

I och med att Robin Bengtsson var planerad att tävla i Melodifestivalen ville han och Sigrid gå ut med relationen tidigare för att låta uppmärksamheten hinna lägga sig.

– Lite så kände vi. Det var skönt att hålla det så hemligt som det gick, så länge som möjligt. Sen kände vi att hon vill komma och heja på nu och att vi ska kunna vara här ihop under Mello-tiden. Då kan vi lika gärna säga det nu, så hinner det kanske lägga sig lite, säger Robin Bengtsson till Aftonbladet.

Artisten berättar också att han inte gillar att ha en relation i rampljuset. Trots att det var svårt ville de båda hålla relationen hemlig så länge som möjligt.

– Sen så är vi ändå två publika ansikten så då blir det på nåt sätt ändå svårt att komma undan det. Det var ju också så mycket snack om det innan vi ens var ett par, så då kände vi båda två att det skulle vara skönt att få den första perioden bara för oss själva, säger Robin Bengtsson.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Gow/TT

Annons