TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Helena Segers och Zlatans flytt till Los Angeles

17 mar, 2017 
https://image.hant.se/image-4948083?imageId=4948083&width=1320&height=689
Johnny Axelsson
Om planerna går som de ska, kan det snart vara klart att Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger packar väskorna och flyttar till USA och Los Angeles.
Annons

En flytt för Zlatan Ibrahimovic, 35, och Helena Seger, 46, från Manchester till Los Angeles kan bli verklighet. Enligt uppgifter till spanska tidningen Marca är Zlatans agent Mino Raiola just nu är i Los Angeles för att förhandla med klubben Galaxy och ska ha varit där ett par dagar.

Allting tyder på att Zlatans framtid ligger i Los Angeles“, skriver tidningen.

Manchester United’s Zlatan Ibrahimovic kan flytta på sig.

Kontrakt med Manchester United går ut efter säsongen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Klubben vill förlänga med Zlatan men han själv har inte sagt sitt om han vill eller inte. Om Zlatan väljer att gå till Los Angels Galaxy så får han troligen inte samma lön, men andra förmåner som kan locka över stjärnan till USA. Bud från Kina ska också ha kommit men svenska proffset sägs inte vara intresserad alls av att spela där.

För Helena väntar vid en flytt till USA i så fall nya shoppinggator, Hollywood och trevliga restauranger för paret att besöka och roliga ställen så som Universal Studios för barnen att åka till.

Foto: IBL, Pixabay

Annons