Helena Segers familjelycka med Zlatan – bilderna visar sanningen

Helena Segers familjelycka med Zlatan – nya bilderna visar sanningen

Under våren har det spekulerats en hel del kring Zlatan Ibrahimovićs framtid. Blir det Milan eller Hammarby härnäst?
Det mesta talar för Milan, något som fotbollsstjärnan verkar vila upp sig rejält inför i form av sol och bad med familjen.
Här är nya bilderna som visar sanningen.

År 2020 blev ett minst sagt omtumlande och speciellt år för familjen Ibrahimović och Seger. I och med rådande pandemin så tog livet en rejäl vändning för fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimović, Helena Seger och deras gemensamma barn Maximilian och Vincent.

Det senaste kontraktet som Zlatan skrev på med italienska fotbollsklubben Milan ledde till att han först bodde på ett lyxhotell i centrala Milano på halvtid. Detta var dock inget som resten av familjen hakade på, utan de blev kvar hemma i Stockholm.

När alla idrottstävlingar sedan blev inställda i Italien på obestämd tid så valde Zlatan att flytta hem igen till familjen.

Efter flytten hem har det spekulerats vilt om vad Zlatan ska göra härnäst. Teorin om att han kanske ska ansluta till Hammarby i allsvenskan är het, men det snackas även om en eventuell fortsättning i Serie A och Milan. Dock talar det mesta nu för att fotbollsstjärnan blir kvar i Milan.

En förhandling kan vara på gång, något som Zlatan verkar vila upp sig inför.

29 meter långa köpet

Oron för framtiden verkar inte röra familjen ryggen för tillfället. Nu är nämligen Zlatan och familjen iväg på en härlig semester! Var? I härliga Saint-Tropez i Frankrike.

Zlatan badar med familjen

FOTO: KCS Presse/TT

För ett par år sedan köpte Zlatan en lyxyacht som nu nya bilder visar att både han själv och familjen njuter av till fullo. Det är ju inte direkt en lite yacht heller, om man säger så. Den är 29 meter lång och kan gå upp i hela 27,5 knop, inte illa!

Enligt uppgifter till Expressen ska denna lyxyacht kostat fotbollsstjärnan mellan 100 till 200 miljoner kronor.

Så, vad finns ombord? En matsal, coctailbar och ett innovativt garage – som även kan vika ut sig och bli till en strandklubb på vattennivå.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

De avslöjande semesterbilderna

På nya bilder som tagits kan man se Zlatan göra en minst sagt smäcker bakåtvolt från den gigantiska båten.

Zlatan hoppar från sit båt

FOTO: KCS Presse/TT

Ja, på de nya semesterbilderna syns hela familjen till och de verkar njuta till fullo av Zlatans tidigare inköp. Sol, bad och mys med familjen – härligt!

Zlatan familj Helea på båt

FOTO: KCS Presse/TT

När kvällen sedan kommer ikapp är det inte omöjligt att familjen njuter ännu mer av yachten, men då kanske av insidan. Nämligen har denna enorma lyxbåt även en mastersvit som innehåller en dubbelsäng och en privat lounge. Finns det lust till att lyssna på musik är det inte heller något som är omöjligt, då det finns ett inbyggt ljud- och karaokesystem!

FOTO: TT

Senaste nytt