Därför saknades Helena Seger och barnen under Zlatan Ibrahimovics match

Zlatan & Helena Seger

Under veckan gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback efter sin fyra månader långa paus.
Men under matchen var varken hustrun Helena Seger eller sönerna på plats.
Här är anledningen till detta!

Hela Sverige jublade när nyheten om att Zlatan Ibrahimovic skulle vara med i EM kom ut. Men lyckan blev inte särskilt långvarig. En skada stoppade nämligen fotbollslegendaren från att vara med och inte förrän nu, fyra månader senare, har han kunnat spela igen.

Under förra veckan gjorde han nämligen comeback i matchen mellan Milan och Lazio, och det blev minst sagt succé. Men några som missade den stora händelsen var hustrun Helena Seger och deras gemensamma söner.

Zlatan Ibrahimovic om livet med hustrun Helena Seger

Zlatan och hans stora kärlek Helena har varit ett par i snart 18 år och trots mycket jobb och en krävande livsstil verkar kärleken mellan dem fortfarande vara stark. Tillsammans har de sönerna Maximilian och Vincent, som Zlatan många gånger varit tydlig med går före allt.

Trots att Zlatan lägger stort fokus på fotbollen är hans familj viktigast för honom, och i en intervju med den brittiska dagstidningen Daily Mirror har han tidigare berättat om kärleken till Helena.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, sa han då.

VARNAS Magdalena stoppad av polis med barnen i bilen

Därför var inte Helena Seger och barnen på Zlatans match

Att ha en man eller pappa som flyttar så mycket med sitt jobb kan vara krävande och Helena och barnen har därför inte alltid flyttat efter. Men när Zlatan förlängde kontraktet med Milan beslutade Helena att hela familjen skulle flytta med, något som däremot inte hänt ännu.

Enligt den italienska sporttidningen Corriere della Sera är det nämligen inte bara för familjen att flytta utan det är en hel del logistisk som också måste klaffa. Men med tanke på Zlatans uppehåll från fotbollen och att han häromkvällen spelade sin första match för säsongen hade man kunnat tänka sig att familjen skulle varit där för att heja och stötta. Men det var de inte, något som Svensk Dam har skrivit om.

Helena och sönerna har med andra ord inte kommit till Italien än och när de gör det är oklart. Men förhoppningsvis kommer vi se familjen samlad inom en snar framtid!

LÄS OCKSÅ: Nicole Nordins födelsedagskalas för 7-åriga dottern Lily

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarck i nya filmen Zero contact med Anthony Hopkins

SENASTE NYTT!