LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Helena Hyséns sorg – avslöjar nya beskedet

23 apr, 2020 
Helena Hysén tvingades bort efter succén i Kanal 5:s Hyséns.
Nu är hon och sonen Anton Hysén aktuella i ett nytt program.
Men bara veckorna innan det blev officiellt fick Helena ett nytt tungt besked.
– Det är klart det kändes, säger hon till Expressen.
Annons

Helena HysénBrand logo
Helena Hysén

2018 tog Kanal 5:s nya realityprogram Hyséns, där man fick följa fotbollslegendaren Glenn Hysén, 60, och sonen, tillika Let’s dance-vinnaren Anton Hysén, 29, hela Sverige med storm. Men det var Glens exfru Helena Hysén, 58, som blev namnet på allas läppar.

När det var dags för en säsong två kom dock chockbeskedet att Helena tvingats lämna serien.

Helena syntes bara i de tre första avsnitten som redan var färdigklippta av produktionen.

– Ja, och anledningen till att jag fått lämna serien är att jag har tagit för mycket fokus från Camilla (reds. anm. Glenn Hyséns fru). Så är det bara. Det är ingen hemlighet, sa Helena till Aftonbladet.

– Det är förstås bra för tittarsiffrorna. De har själva sagt att de lagt min medverkan i de tre första avsnitten för att om folk väl har tittat på tre avsnitt så är de fast sedan. Jag känner mig utnyttjad på ett sätt.

Helena har inte synts i tv sedan dess. Fram tills nu. Hon och sonen Anton är nämligen aktuella i nya säsongen  av TV4:s Hela kändis-Sverige bakar. Samtidigt avslöjar Helena att hon nyligen fått ett tungt besked.

Annons

Helena Hysén om coronaviruset

Coronavirusets spridning i Sverige har fått konsekvenser för hela samhället, inte bara inom vården.  Företag runt om i landet har tvingats säga upp sina anställda. Och nu drabbar det även Helena. Bara månader efter att hon blivit anställd av sitt nya jobb fick hon veta att hon måste ta avsked.

– De kan inte ha folk som inte kan göra något. Och jag är inte ensam om detta. Men självklart är det tråkigt, det var ett jobb som jag älskade, säger Helena Hysén till Expressen.

Helena, som har högt blodtryck, berättar samtidigt att hon med anledning av coronaviruset är mer försiktig i vardagen.

– Många tycker inte att det är så farligt, men jag har respekt för detta och är försiktig. Man bör, tycker jag, vara försiktig om man är i en riskgrupp. Jag är oroad och det kommer allt närmre, säger hon.

FOTO: TT

Annons