LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Helena Hysén bryter tystnaden om Antonio Hyséns sjukdomsperiod

17 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Helena Hysén och sonen Antonio Hysén har en nära relation.
Nu öppnar Helena upp om sonens tuffa sjukdomskamp.
– Han är supertränad och äter rätt mat och allting så är väldigt konstigt, säger hon till Hänt.
Annons

Helena HysénBrand logo
Helena Hysén

Helena Hysén fick en tuff start på året. I samband med coronaviruset fick hon sparken från sitt nya drömjobb, och det året hon tänkte skulle bli hennes stora revansch började istället i en uppförsbacke. Men allt händer av en anledning, och i en intervju med Hänt kunde hon idag berätta att hon blivit anställd på ett nytt företag som marknadsförare. Nu jobbar hon inne på kontoret som ligger i stan och trivs jättebra, men då hon med sitt höga blodtryck tillhör riskgruppen tänker hon fortfarande på att vara extra försiktig.

– Självklart så är man ju försiktig under coronatiden när man har högt blodtryck. Man ska ju ha respekt över den här sjukdomen överhuvudtaget. Jag tycker inte att det är något att leka med. Man ser ju många dödsfall och hur lätt man kan bli sjuk. Och om man skulle bli sjuk, du vet ju inte hur hårt just du drabbas, det är ju ingen som vet. Så självklart har jag respekt, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Jag har vidtagit åtgärder. Jag har inte varit ute på krogen. och jag är inte ute på det sättet som jag brukade vara förut. Jag har alltid med mig handsprit och när det var som värst åkte jag inte kommunalt.

Men även fast hon har klarat sig från viruset har inte hela familjen blivit lika skonade. Nu berättar hon att sonen Antonio Hysén har haft corona, och hur drabbad han faktiskt blev.

Antonios svåra sjukdomsperiod

– Antonio har haft corona, börjar hon med att säga innan hon fortsätter berätta:

– Han blev rätt sjuk. Han hade 40 graders feber och så gick det ner och upp plus att han hade lite svårt med just…han kunde inte börja springa och träna på det sättet på en gång som han borde. Men nu är han ju frisk. Nu är det förbi. Men han hade det svårt. Inte så att han låg och dog precis men jag menar det var värre än influensan för honom iallafall.

Då Antonio är en professionell fotbollsspelare visar det också att viruset kan slå hårt på vem som helst och inte bara de med dålig hälsa och fysik.

– Han är supertränad och äter rätt mat och allting så är väldigt konstigt, säger Helena.

Antonio var hemma i tre till fyra veckor på grund av sjukdomen, men har nu äntligen kunnat gå tillbaka till träningen och fotbollen igen.

FOTO: Eero Hannukainen/Jåma Naina Helen/TT

Annons