TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Helena Hysén avslöjande om hemliga kärlekslivet efter Glenn

01 jun, 2020 
Lina Arvidsson
Glenn och Helena Hysén
Helena Hysén skilde sig från Glenn Hysén för nio år sedan.
Nu berättar tv-profilen om kärlekslivet efter skilsmässan.
”Jag skulle gärna vilja uppleva det igen”, säger hon.
Annons
Helena HysénBrand logo
Helena Hysén

Helena Hysén blev namnet på allas läppar efter att hon medverkade i realityprogrammet Hyséns i Kanal 5. Där får tv-tittarna bland andra följa Glenn Hysén, 60, och sonen Anton Hysén, 29.

Men när det var dags för andra säsongen av programmet kom två kom beskedet att Helena tvingats lämna serien. Glenn Hyséns ex-fru syntes i de tre första avsnitten som redan var färdigklippta. Anledningen tror Helena är att hon tagit fokus från Glenns fru Camilla.

– Ja, och anledningen till att jag fått lämna serien är att jag har tagit för mycket fokus från Camilla. Så är det bara. Det är ingen hemlighet, sa Helena till Aftonbladet.

Helena Hysén.

Sedan dess har Helena Hysén legat lågt vad gäller tv-framträdanden. Men nu syns hon och sonen Anton i nya säsongen  av TV4:s Hela kändis-Sverige bakar.

Annons

Saknar att ha någon

Nu berättar Helena Hysén för Aftonbladet att hon är singel.

–  Haha, ja! Jag har varit singel i nio år.

På frågan om hon dejtar blir svaret: ibland.

– Men jag är väldigt speciell. Jag älskar sport och tycker det är jättekul att till exempel se på skidskytte. Jag är också bekväm av mig och tycker jag har det väldigt bra. Men det är klart man saknar någon att äta middagar med och göra roliga saker med. Men jag är nog också lite kräsen av mig, det ska mycket till, säger Helena Hysén.

Helena Hysén, Glenns exfru, medverkade i realityserien Hyséns.

Helena säger också att hon inte är gnällig när det gäller män – hon vill gärna hitta någon att falla pladask för.

– Absolut inte, men när man har blivit så här gammal så vill man ha den där wow-känslan och att det känns rätt i magen. Men jag saknar att vara kär och känna det där pirret. Jag skulle gärna vilja uppleva det igen, att man knappt kan andas. Men det här som folk säger att det växer fram… Helsike heller att det gör det! Jag måste känna det med en gång, annars kan det kvitta.

Glenn Hysén och Camilla Lendott
Barnen Anton och Annie närvarade inte vid pappa Glenn Hyséns och Camilla Lendotts bröllop.

När Helena och Glenn Hysén gick skilda vägar var det långt ifrån vänskapliga former. Idag har hon idag ingen relation med med ex-maken.

– Det finns ingen relation alls. Den är noll, säger Helena Hysén.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons