LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena af Sandeberg erkänner – samtalet med barnen: ”Jag är galen”

01 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Helena Af Sandeberg
Skådespelerskan Helena Af Sandeberg avslöjar sin ständiga kamp med hjärnspöken som förälder, och hur det påverkat livet med barnen.
– Mina barn blev tålmodiga med mig för att jag började vara ärlig med det och erkände, säger hon i P4 Extra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

5 saker du vill veta om Helena af SandebergBrand logo
5 saker du vill veta om Helena af Sandeberg

Den hårt arbetande skådespelerskan Helena af Sandeberg är aktuell som huvudrollsinnehavaren i pjäsen Gengångare som har premiär inom kort.

I och med pjäsens kommande premiär gjorde hon nyligen en intervju i P4 extra-gästen där hon berättade om pjäsen, men även om utmaningarna hon har med sina egna hjärnspöken i familjelivet.

Helena af Sandeberg: ”Därför är jag rädd”

Den hyllade skådespelerskan har varit öppen med den oro hon känner kring sina barn i tidigare intervjuer. Att känna en ängslan för sina barns välmående känner nog de flesta föräldrar igen sig i. Helena menar dock att hennes egna känslor blir så pass stora att de ofta tar över helt och hållet.

– Jag förklarade för mina barn att det är jag, jag är galen, jag har den här oron i mig och därför är jag rädd att något ska hända dig på väg hem från fotbollen, sa Helena i P4 extra-gästen.

Annons

Sedan hennes äldsta son fyllt 18 upplever skådespelerskan att det har blivit lite bättre. Helena har även valt att vara ärlig mot sina barn om sin oro, vilket har ökat deras förståelse för situationen.

– Jag har den där oron i mig men jag tycker att det är lite bättre. Båda mina barn blev tålmodiga med mig för att jag började vara ärlig med det och erkände, det är inte deras problem, det är mitt, berättade Helena.

Helena af Sandberg om livet med två ex-makar

Helena af Sandeberg är tvåbarnsmamma. Sonen Alfred fick hon tillsammans med teaterregissören Alexander Mørk-Eidem, och dottern Avas pappa är skådespelarkollegan Fredrik Lycke.

I intervjun kommer Helena in på livet som ensamstående mamma med två ex-makar. Att få ihop livspusslet med barn som frånskild kan ibland vara utmanande. Helena delar med sig av hur hennes familj har fått det att fungera.

– Vara storsint. Vi valde barnen sen hjälper det att vi alla jobbar på samma arbetsplats. Man måste hjälpas åt man måste samarbeta. Idag är jag god vän med båda, berättade Helena i P4 extra-gästen.

FOTO: TT

Annons