LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hedda Stiernstedt om pojkvännen Alexis Almström

04 jul, 2020 
Linnea Lundgren
Hedda Stiernstedt har sedan länge varit hemlighetsfull kring sitt kärleksliv.
Detta trots att hon i över åtta år har levt tillsammans med pojkvännen Alexis Almström.
Nu bryter Hedda tystnaden kring pojkvännen.
Annons

Hedda Stiernstedt om familjens oroBrand logo
Hedda Stiernstedt om familjens oro

Hedda Stiernstedt, 32, slog hela Sverige med storm då hon i rollen som Nina Löwander medverkade i SVT:s succéprogram Vår tid är nu. Under seriens första säsong samlades över 1.5 miljoner människor framför TV:n  varje måndag för att följa hur det gick för familjen Löwander och deras älskade restaurang Djurgårdskällan.

Succén har gjort Hedda till en av Sveriges absolut hetaste skådespelerskor och varje vecka haglar intervjuförfrågningar in. Till en början var Hedda okej med att prata om kärleken till pojkvännen och rapparen Alexis Almström, 33. Men ju mer framgångar Hedda nådde desto tystare blev det kring kärlekslivet. Upprepade gånger har hon tackat nej då hon vid olika intervjutillfällen fått en fråga kring pojkvännen.

– Jag försöker bara hålla mitt privatliv otroligt privat. Sedan kan jag vara personlig och prata om mig, men de tillhör mitt privatliv, har Hedda tidigare sagt i podcasten Schulman Show.

Annons

Berättar om tuffa tiden

Då Hedda under lördagen håller i dagens sommarprat i P1 blir skådespelerskan dock väldigt öppenhjärtig. Hon tar med oss på en resa från barndomen och ända upp i vuxen ålder. En stor del av Heddas liv har präglats av sökandet efter något meningsfullt.

Bland annat berättar hon om en resa till Australien där hon trots flera äventyr inte kunde känna något annat än tomhet.

– Jag lärde mig dyka, jag var tom. Jag gick på strippklubb, jag var tom. Jag hoppade bungyjump, jag var tom, säger Hedda Stiernstedt i Sommar i P1.

Hedda Stiernstedts ord om kärleken

Men så upptäckte hon teatern och på klubben Debaser i Stockholm träffade hon sin stora kärlek – Alexis Almström.

–  Vi träffades första när han spelar på Debaser. Senare när vi är i logen känns som att en stöt går genom hela kroppen när han lägger sin hand på min axel, berättar hon om första gången de träffades.

Hedda blev blixtförälskad. Bara en månad senare hade hon och Alexis flyttat ihop och efter två månader hoppade Hedda av sin utbildning för litteraturvetenska för att följa med honom ut på turné.

I dag lever Hedda och Alexis lyckligt tillsammans i en lägenhet i Stockholm.

–  Jag ser stjärnor när han kramar mig. Inte gulliga stjärformade stjärnor, utan det skimrar och jag har svårt att andas. Syrebrist. Allt blir svart. Han luktar som ett barndomsminne och jag mår riktigt riktigt illa, säger Hedda om sin stora kärlek.

 

Annons