LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Heartbroken: 10 bästa filmerna för att komma över ditt ex

28 jan, 2018 
Hänt
Dumpad? Eller har du svårt att gå vidare från ett gammalt ex? Hämta täcket, din favoritglass och frossa i dessa filmer som garanterat får dig att tro på livet efter ditt ex.
Annons

Vi har alla varit där. Att gå igenom en uppbrott suger, och det känns ofta som om det inte finns något du kan göra för att få dig att må bättre. En beprövad metod? Ta en flaska av ditt favoritvin, bunkra upp med glass och sätt på en bra film. Här är 10 favoriter som hjälper dig genom ett breakup – oavsett vilken typ av humör du är i.

1. How to be Single (2016)

Singelfilmen av alla singelfilmer. En film som på ett roligt sätt tar dig genom alla olika typer av relationer. En start-up guide till livet som singel.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

2. (500) Days of Summer (2009)

Det finns kärlek och sen finns det kärlek. (500) Days of Summer har varit uppbrottsfilmen numero uno från dagen den släpptes. En film som tar dig med på en känsloresa men landar i att ibland är det bara inte meningen att det ska vara ni.

3. John Tucker Must Die (2006)

När tre kvinnor upptäcker att de alla har dejtat playern John Tucker slår de sina klocka huvuden ihop med ett enda mål – att förgöra honom. En bra film när du bara vill vara lite förbannad.

Annons

4. Thelma och Louise (1991)

Låt dessa hjältinnor påminna dig om vilken relation som är viktigast i ditt liv – den till din bästa kompis.

5. Crazy, Stupid, Love (2011)

Att ta med sig från filmen: när liver ger dig citroner, hämta tequila och stick sedan och hångla med Ryan Gosling.

Annons

6. Bridesmaids (2011)

Att spendera tid med dina bästa vänner är en viktig del i att komma över exet, varför inte spendera tid med med dessa spexiga karaktärer i två timmar? Humor och cringe utlovas!

7. Bridget Jones dagbok (2001)

Är du inte redo att skratta åt din situation än? Skratta till Bridget Jones. Denna sköna feelgoodfilm bjuder på allt ifrån igenkänningshumor till riktigt pinsamma situationer. Hämta filt och popcorn, det finns nämligen tre filmer där man får följa denna snurriga (men fantastiska) Bridget.

Annons

8. Legally Blonde (2001)

Det finns en viktig lärdom att ta med sig från Legally Blond: Den bästa hämnden är att våga utmana sig själv, uppfylla sina mål och att inte tappa bort sig själv i processen. Låt den här filmen bli en spark i baken att börja prioritera dig själv.

9. Girls Trip (2017)

När man återhämtar sig från ett sprucket förhållande behöver man ibland bara samla sin bästa tjejliga och lämna stan. I den här filmen får du två timmar av ren girlpower.

Annons

 10. Snygg, sexig & singel (2002)

”Don’t look for Mr. Right, look for Mr. Right Now”. Det är mottot som Cameron Diaz rollfigur lever efter, och visst låter det ganska vettigt? Filmen är inte bara rolig den visar också hur härligt singellivet kan vara.

Artikeln publicerades först på ELLE.

Annons