Hatstorm mot Romeo Beckhams flickvän Mia Regan

Romeo Beckham och flickvännen Mia Regan har fått utstå mycket hat för sin relation. Nu går föräldrarna David och Victoria Beckham ut och hyllar sonen.
Slå på ljud

Fotbollslegendaren David Beckham, 45, och Spicy girls-ikonen Victoria Beckham, 46, har fyra barn: dottern Harper, 9, och sönerna Cruz, 15, Brooklyn, 21, och Romeo, 18.

Den sistnämnda har nu fått en hel del hat och arga kommentarer riktade mot sig. Eller det är snarare så att det är hans flickvän, Mia Regan, 17, som blivit måltavla för hatarna. Anledningen är helt enkelt att vissa av följarna är trötta på att se bilder på henne.

Hatstormen mot 17-åringen

Det här uppdagades bland annat för en vecka sedan då Romeo Beckham lade ut ett Instagram-inlägg på sig själv och flickvännen. Bilden är tagen på en semester och paret badar i kristallblått vatten och håller om varandra och ser lyckliga ut.

Lyckliga är dock inte alla följare.

”Dela andra saker, ingen vill se den där tjejen”, skriver en person, och en annan kommentar lyder:

”Det kommer bli så roligt när ni gör slut”.

En tredje känner sig manad att varna Romeo Beckham:

”Jag hoppas att du förstår att hon bara är med dig för att få pengar och berömelse”.

 

Ja, det kan vara oerhört dystert och skrämmande att läsa kommentarerna till Romeos inlägg, men mitt i allt nattsvart hat väljer andra följare att stötta paret:

”Kära Romero. Jag är ledsen att världen är så fylld av avundsjuka att de envisas med att dra ned dig. Du har en jättesöt flickvän. Det är klart att ditt liv inte är normalt, men du borde bara fortsätta dela små gulliga bilder på din lycka! Mycket kärlek!”, skriver en person.

På tal om avund- och svartsjuka väljer en annan följare att visa sin på ett mer respektfullt sätt:

”Det där borde vara jag… men hon är värdig”.

En person vänder sig också till hatarna och sätter ner foten:

”Ni skriver ‘inte hon igen’ som om det vore ett brott av honom att lägga upp bilder på SIN flickvän?”, skriver han.

Det här mönstret upprepar sig varje gång Romeo och Mia syns på bilder tillsammans, men det har inte stoppat honom från att fortsätta visa upp sin kärlek.

Fina stödet från familjen

Och det är inte bara från följarna som Romeo får stöd och kärlek. I dag, tisdag, firar han sin artonde födelsedag. Det uppmärksammar pappan David Beckham med ett fint montage av bilder och videoklipp från åren som gått med sonen.

”Du har vuxit upp till att bli blivit den vackraste personen och, som du säger om dig själv, en man äntligen. Vi älskar dig så mycket. Ge aldrig upp dina drömmar och mål”, skriver en uppenbart stolt David Beckham.

 

Också mamma Victoria Beckham har klippt ihop en video med bilder och klipp på henne och sonen.

”Du är vacker på både insidan och utsidan och vi älskar dig så mycket. Den finaste, snällaste själen, vårt allt”, skriver hon.

Flickvännen Mia Regan då? Jo, hon lägger också upp ett grattisinlägg med en massa bilder från sin tid ihop med honom.

”Du har den vackraste själen och förtjänar allt. Du får alla att le och jag älskar dig så mycket!”, skriver hon.

Bild: TT, Instagram

SENASTE NYTT!