ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hatduellen som Mästarnas mästare gick miste om – hoppade av SVT-succén

14 sep, 2023 
Hatduellen som Mästarnas mästare gick miste om – hoppade av SVT-succén
Bara veckor innan den nya säsongen av Mästarnas mästare skulle spelas in skadade sig den tilltänkta deltagaren Jimmie Ericsson.
Det satte stopp för att de gamla rivalerna på isen skulle göra upp på bästa sändningstid.
– Det hade blivit bra tv, säger Jimmie Ericsson till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson om sina vinstchanser i Mästarnas mästareBrand logo
Anja Pärson om sina vinstchanser i Mästarnas mästare

Förra veckan började den nya säsongen av SVT-succén Mästarnas mästare att spelas in i Spanien, utanför Barcelona.

I år är det de före detta idrottsstjärnorna Anja Pärson, Sebastian Larsson,Tony Rickardsson, Emma Johansson, Johanna Davidsson, Joel Lundqvist, Anna Wijk, Johanna Ahlm och Jimmy Samuelsson som gör upp om den ärofyllda titeln Mästarnas mästare.

Rivalen stoppades – i sista sekund

Men nu kommer det fram att en utav de tävlande endast fick tre veckor på sig att förbereda sig inför inspelningen.

Brottaren Jimmy Samuelsson kom nämligen in som reserv då en tidigare tilltänkt idrottare hade skadat sig precis innan inspelningen – nämligen den tidigare ishockeyspelaren Jimmie Ericsson, 43.

Det var under en veterancup fyra veckor innan tävlingen skulle dra igång som han skadade en muskel i axeln och tvingades hoppa av, något som Aftonbladet var först med att rapportera om.

”Det var nog för att trigga mig”

Om inte Jimmie Ericsson hade tvingats hoppa av hade det kunnat bli en dramatiska säsong för SVT-tittarna. En annan hockeyspelare medverkar nämligen också. Ingen mindre än Ericssons rival och den före detta Frölundaspelaren Joel Lundqvist, 41.

Annons

– Man får inte veta någon i startlistan, men att Joel var med fick jag veta. Det var nog för att trigga mig extra till att tacka ja. Det är säkert samma för honom, säger Jimmie till Aftonbladet.

Han berättar sedan att tittarna hade kunnat får se en spännande kamp mellan de två rivalerna.

– De framhävde det så, och det hade det nog blivit också. Det hade blivit bra tv, det hade varit jäkligt roligt. Och det var nog vad SVT och Mästarnas mästare-produktionen också gissade, säger han till tidningen.

Jimmie Ericsson.

FOTO: Björn Larsson Rosvall /TT/Pontus Lundahl/TT/Mikael Fritzon/TT

Annons