Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hasse Aro portad av SVT – därför får han inte delta i På spåret

10 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Hasse Aro får inte delta i det populära programmet På spåret. Enligt programledaren själv så är han bannlyst från SVT.
Annons

Är du en av dem som skulle vilja se tv-profilen Hasse Aro, 60, i På spåret? Då hoppas du förgäves. I radioprogrammet Rix Morronzoo som sänds på Rix FM avslöjar Efterlyst-profilen nämligen att han inte får delta.

Enligt honom är han inte välkommen att medverka i SVT-programmet, trots att han en gång fått frågan.

– Nu ska jag berätta sanningen. Jag är portad därifrån tror jag. Det var en person som blev tillfrågad om hen ville vara med i På spåret, jag behöver inte namnge vem det var. Men hen tyckte att det var jättekul och ringde mig och frågade om jag ville vara hens parhäst, vilket jag tyckte var jättekul, säger Hasse Aro och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men då sa redaktionen “nej, honom vill vi inte ha”.

Radioprogramledarna Roger Nordin, 40, och Laila Bagge45, häpnar över beskedet, varpå Roger frågar Hasse Aro: “Vad har Kristian Luuk emot dig?”. Programmet leds ju nämligen av Kristian Luuk, 51, och Fredrik Lindström, 51.

Annons

– Jag är inte säker på att det här var på Kristian Luuks tid, det kan ha varit före det. Jag nämner inga namn, men jag är bannlyst där. Men det är lite tjusigt å andra sidan, säger han i Rix FM.

Roger Nordin frågar då:

– Var det Robert Aschberg som ville ha med dig som parhäst?

– Nej, det var det inte, säger Hasse Aro och skrattar.

Hänt har sökt SVT för en kommentar.

Foto: IBL, SVT

Annons