LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fabian Turkalj om straffet i Robinson – som tittarna inte får se

20 apr, 2023 
FABIAN TURKALJ, ANDERS LUNDIN
Att det sker mycket bakom kulisserna i Robinson är inte något nytt. Men att deltagarna straffas var desto mindre känt.
Nu berättar Robinson-Fabian om den så kallade "Graveyarden".
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i RobinsonBrand logo
Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson

Fabian Turkalj, 55, är en person som gjort starkt avtryck i Robinson 2023. Tittarna har lärt känna honom som en riktig citat-maskin och hans roliga skämt och ordval går rakt igenom tv-rutan.

I torsdagens avsnitt av Gränslandet blev det tyvärr förlust mot Zeki Demir, 46, i en rafflande eldkamp. Trots förlusten kan Fabian stå med gott mod, eftersom han gjorde så gott han kunde.

– Jag gjorde inte mig till. Jag gjorde mitt bästa men jag hade ingen energi, jag hade ingen låga. Den tog slut och TV4 gjorde ingenting för att hjälpa mig. De skickade ut mig helt slut, säger Fabian till Hänt.

Robinson-Fabian avslöjar straffet efter örådet

När Fabian blev tvungen att lämna Robinson var det efter ett dramatiskt öråd. Lag nord hade egentligen bestämt sig för att rösta ut Pernilla Block, 51, men i sista stund vände allt och det blev Fabian som fick lämna. Detta är något som upprört flera tittare.

Annons

Men den som är med i leken får leken tåla och det blev till slut Fabian som fick lämna. Men vad som hände efter örådet är något som tittarna aldrig får se.

Den som blir utröstad sover nämligen kvar på öråds-ön och det är långt ifrån någon lyx och flärd.

– Man sover i något som heter Graveyard, kyrkogården. Då ligger du med en sjuksköterska bredvid dig, ifall något skulle hända. Då ligger du där mitt i nowhere, det är mitt i ett hål så det kan komma ormar och vad som helst på dig. Det var obehagligt, säger Fabian till Hänt.

Fabian om straffet: ”Väldigt obekvämt och obehagligt”

Fabian berättar att gropen där han behövde sova tillsammans med sjuksköterskan var mycket obehaglig.

– Det enda som fanns var sjuksköterskans lilla ficklampa, så där ligger du i mörkret. Det är så att säga straffet för att du åker ut, va, säger Fabian till Hänt.

Annons

Fabian menar att det var en konstig situation att ligga i gropen tillsammans med en sjuksköterska som ska rädda honom från det onda.

– Jag tyckte det var lite pinsamt. Jag är en äldre man 55 år gammal och så ska det ligga en liten filippinska som är 20 år. Jättesnäll och jätteduktig, men det känns ju rätt konstigt, hon ligger ju där med mig av säkerhetsskäl, säger Fabian och fortsätter:

– Det var ju inget roligt, men det klart det är ju tanken också att det inte ska vara roligt, det ska vara väldigt obekvämt och obehagligt.

FOTO: TV4

Annons