ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistams nya utseende – makens starka ord om förvandlingen

31 okt, 2023 UPPDATERAD 02 nov, 2023
SOFIA WISTAM
Sofia Wistam har alltid haft svart eller mörkt hår – men testade nyligen blont, som hennes make Magnus älskade.
Detta har dock resulterat i elaka kommentarer och nu väljer hon att svara på kritiken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Sofia Wistam, 57, är känd för sitt långa mörka svall och har i princip alltid haft svart hår.

Fram tills förra helgen då hon testade hur det skulle vara att ha blont för en kväll. Det var dock inte hennes riktiga hårfärg utan endast en peruk, men det förstod inte riktigt alla.

– Jag la upp en bild och skrev bara "ikväll har blondiner kul" eller något sånt där och tänkte att folk fick gissa och jag tänkte väl att de flesta skulle förstå att jag hade peruk, säger hon i sin podd Wahlgren & Wistam.

Elaka kommentarerna om Sofia Wistams hårfärg

Sofia berättar vidare i podden om kommentarerna som hon fått in. Vissa är snälla och peppande men andra är desto elakare. Folk skriver bland annat:

”Nej, nej, nej…. No, no, no!!!! Inget blont på dig, du är snyggast mörk”

Annons

”Fy vilken ful bild på Sofia”

”Shit vad läskigt olik dig du blev”

”Tyvärr, klär dig inte.”

”Naj naj haha du är ju så snygg i ditt mörka svall!”

I podden berättar Sofia att hon inte egentligen tar åt sig av kommentarerna. Men tänk om hon hade färgat så på riktigt, hur skulle det ha känts?

– Om vi säger att jag hade blonderat mig och gjort den här super-resan med hårfärgen från att alltid ha varit svart eller mörkhårig. Då kanske det hade varit jättejobbigt om folk hade skrivit "vad ful du är". Nu var det ju bara en peruk så det var ju inte så farligt liksom, men varför ska folk döma en direkt?, säger hon i podden.

Därför vill inte Sofia Wistam behålla hårfärgen

Även om inte vissa följare gillade Sofias nya hårfärg så finns det andra som uppskattar den mycket. Som till exempel hennes man Magnus Wistam. Men trots makens önskan kommer hon inte behålla färgen, nu förklarar hon varför.

Annons

”Både min man och min son tyckte att jag var väldigt snygg i blont hår och tyckte att jag skulle färga det. Men jag sa att en peruk är ju perfekt då, som inte heller sliter på mitt eget hår”, förklarar Sofia Wistam till Hänt och fortsätter:

”Det var väldigt många som reagerade på mitt inlägg, både positivt och negativt. Jag hade en skitrolig kväll och kände mig SÅ snygg i den blonda peruken. Och det är det absolut viktigaste”

Adam Lukacs är frisör och creative director på BHBD där Sofia lånade peruken under en intim lanseringsmiddag i samband med att BHBD släppte hårvårdsprodukter. Så här säger han om saken:

”Med BHBD:s peruker kan du på några minuter förändra din look. För oss är det superviktigt att ingen kvinna känner sig begränsad av sitt hår. Oavsett om du vill förändra din look för en kväll eller om du går eller har gått igenom en cellgiftsbehandling så vill vi finnas här för dig.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons