Här visar Jonna Lundell upp resultatet i TV4 – efter nya ingreppet

Jonna Lundell har opererat om sina läppar efter en nervskada.

Jonna Lundell tog en paus från att göra skönhetsingrepp under sin graviditet. Nu när hon har landat i föräldralivet litegrann har hon hunnit med att göra fler ingrepp – för att kunna dölja en nervskada.

Jonna Lundell, 24, och maken Joakim Lundell, 32, driver en av Sveriges största Youtube-kanaler tillsammans och har många följare över hela landet. De delar ofta med sig av vad som händer i sina liv och Jonna har exempelvis varit öppen med olika skönhetsingrepp hon genomfört.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

I början av året berättade Jonna om varför hon började med fillers i läpparna från första början – det hade inte riktigt blivit som hon tänkte sig när hon var yngre och piercade läppen. Piercinghålet gjorde att nerverna i ena sidan av överläppen skadades och har gjort så att youtubestjärnan bara kan prata med ena sidan av munnen, det skriver Nyheter24.

När Jonna berättade om nervskadan tidigare i år, besökte hon en klinik i Stockholm där flera skönhetsingrepp gjordes för att åtgärda problemet – något som kliniken också skrev om på sin Instagram:

“Idag hade vi Jonna Lundell på besök. Hon utförde en botoxbehandling; panna/argrynka. Vi har även utfört en behandling där vi har tagit bort tidigare fillers i läpparna.”

De beskrev också varför behandlingen gjordes:

“Anledningen till att man tar bort filler kan vara klumpar och inkapslingar. Behandlingen bidrar till att området återställs tills dess ursprungliga utseende. Super gullig tjej den där Jonna och vi ser fram emot att bygga upp hennes läppar från grunden. ”

Tog bort oönskade fillers

Kort efter besöket hos kliniken blev Jonna gravid och eftersom att det inte går att få behandling under en graviditet så gjorde hon inga ingrepp under den här tiden.

Men så den 28 oktober föddes äntligen dottern Lunabelle till föräldrarnas stora lycka. Därför har Jonna nyligen kunnat återgå till att få behandlingar på kliniken och nyligen skrev behandlaren på sin Facebook om ingreppen:

“Har haft Jonna på kliniken innan hon blev gravid. Planen var att vi skulle ta bort tidigare oönskad filler. Vi hann med 1 behandling innan hon fick reda på den fantastiska nyheten att hon var gravid. Jag rekommenderar gravida och ammande kvinnor att avstå våra behandlingar. Så vår plan fick pausas och nu är vi på banan igen. Då Jonna har en tidigare nervskada och asymmetrier blir hennes läppar extra utmanande. Jag har även behandlat hennes haka med filler. Planen är att successivt bygga upp Jonnas läppar med både fillers kombinerat med botox.”

I veckan gästade hon och maken Joakim Lundell, 32,  Malou efter tio och pratade om sitt nya liv, föräldraskapet och offentlighetens pris med hat och hot. De pratade också om sina böcker de släppt under året “PMS-kossan” och “Du är inte ensam”. Besöket hos Malou Von Sivers, 65, ägde alltså rum strax efter behandlingen och tittarna kunde se det fina resultatet.

Vill du också se Jonna Lundells nya läppar, kolla in bilderna här!

Äkta makarna Joakim och Jonna Lundell är några av Sveriges största youtubers.

Jonna har fått en nervskada i läppen efter en läppiercing vilket gör att hon bara använder halva munnen när hon pratar.

Så här är vi vana att se Jonna.

Nu har Jonna fått hjälp med sina läppar och visar upp resultatet i Malou efter tio.

LÄS MER: Jonna Lundells familjebeslut efter Lunabelles födsel

LÄS MER: Jonna Lundells ärliga ord om sin kropp efter förlossningen

FOTO: TV4, Youtube