TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Danny Saucedos nya utseendeförändring – efter tuffa våren

11 jun, 2019 
Danny Saucedo visar upp sitt nya blonda hår på Polarpriset 2019.
Kort efter att Danny Saucedo och Molly Sandén gick skilda vägar tatuerade sig Danny under ögat. På sin Instagram story visar han nu upp nästa utseendeförändring.
Annons

Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

Det har varit mycket uppståndelse kring artisten Danny Saucedo, 33, på senaste tiden. Det var i mars som han och Molly Sandén, 26, avslöjade att de valt att gå skilda vägar efter ett förhållande som varade i sex år.

Det var i direktsänd radio som Molly Sandén gick ut med beskedet. I Gry Forssell med vänner förklarade hon att paret brutit förlovningen när programledaren Gry Forssell, 46, frågade om hon var singel efter att ha hört Mollys låt Den som e den, med textrader som ”jag beställer drinkar för en”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly då.

Sedan dess har Molly Sandén uttalat sig en hel del om uppbrottet. Bland annat i en intervju med Elle där hon sa att hon inte vill att fokuset i hennes karriär ska vara den avslutade relationen med Danny.

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd, sa Molly till Elle i maj.

Annons

Danny i helt ny hårfärg

Efter uppbrottet har både Molly och Danny gjort förändringar i deras utseenden. Molly Sandén färgade sitt hår från mörkt till platinablont, och kort därpå tatuerade Danny sig under ena ögat. Fansen tycker mycket om den nya tatueringen, som ser ut att vara ett litet kors eller möjligtvis en stjärna.

”Wow”, skrev en.

”Fint. Vad betyder tatueringen?”, skrev en annan.

Nu visar artisten upp ytterligare förändring i sitt liv. I en video på sin Instagram story visar artisten att han repeterar inför Polarpriset på TV4 tillsammans med artisten Jacqueline Mapei Cummings, 35, känd under artistnamnet Mapei. Förutom det avslöjar han även den nya utseendeförändringen – en helt ny hårfärg. Hans tidigare snaggade, mörkblonda hår är numera betydligt blondare. Den nya looken syns även på en bild tagen från Polarprisets röda matta.

Danny Saucedos nya hår. På bild med artisten Mapei.
På Instagram story visar Danny upp sin nya hårfärg. På bild tillsammans med artisten Mapei.

Danny Saucedo visar upp nya håret på Polarprisets röda matta.
Danny Saucedo visar upp nya håret på Polarprisets röda matta.

Danny Saucedo och Mapei ska tillsammans göra en tolkning under Polarpriset av årets pristagare Grandmaster Flas, 61, låt Adventures of Grandmaster Flash on the Wheels of Steel med bland annat Esther Kirabo, 24.

FOTO: TT/Christine Olsson, TT, Eero Hannukainen

Annons