LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Attackeras i direktsändning – sjuka händelsen i TV4: ”Tränger sig in”

13 maj, 2024 
Loke Westberg
Under måndagens Nyhetsmorgon i TV4 uppmärksammades Mattes dag och Johanna Lind Bagge var med på länk tillsammans med sina hundar.
Det dröjde dock inte länge innan hundarna gick till attack och välte kameran.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek BobBrand logo
Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek Bob

Till i år har två nya dagar instiftats av hundskyddsföreningen Hundstallet för att uppmärksamma hundägare.

Den ena av dagarna kallas för Husses dag och infaller 21 oktober, och den andra kallas för Mattes dag och infaller idag – 13 maj.

Johanna Lind Bagge gästar med sina hundar

För att uppmärksamma detta gästade Johanna Lind Bagge, 52, dagens Nyhetsmorgon via länk från hennes och maken Anders Bagges, 56, hus på Ekerö. Detta trots att de köpt ny bostad i form av Rastaborgs slott, något som Hänt tidigare rapporterat om.

Johanna Lind bagge är utbildad hund-psykolog och hade med sig tre av sina fem hundar under direktsändningen. Två stycken av rasen grand danois, Julia, 3, och Signe, 2, samt en engelsk bulldog i form av Karin, 4.

– Grattis på mattes dag, inleder Nyhetsmorgons programledare Sofia Geite, 42, samtalet, som för dagen har Steffo Törnquist, 68, med sig som studiokollega.

– Jag skulle säga att varje dag är mattes dag så länge man har ett djur i sitt liv, svarar Johanna Lind Bagge, omringad av sina hundar.

Annons

Här händer det som inte får hända – hundens attack i direktsändning: ”Tränger sig in”

Det dröjer dock inte länge innan de två större hundarna ryker ihop med den lite mindre engelska bulldogen.

I videon syns och hörs en av hundarna skälla och försöker tydligt gå till attack mot den lilla hunden, samtidigt som den uppställda kameran välter.

– Oj, säger en märkbart skakad Sofia Geite från Nyhetsmorgon-studion samtidigt som hon lägger handen för munnen.

Nu har Johanna Lind Bagge försvunnit ut ur bild och försöker avstyra bråket genom att släppa ut den mindre hunden ur rummet.

– Sluta tjejerna, hörs hon säga i bakgrunden.

– Gick det bra? frågar Sofia Geite.

När hon kommer tillbaka in i bild fortsätter Johanna Lind Bagge:

– Jag har fullt ös på morgonen och sen är det tre av tjejerna löper och är hormonstinna. Det låter bara mycket, säger Johanna Lind Bagge och skrattar.

Senare under förmiddagen postade Johanna Lind bagge en story på Instagram med en video på den engelska bulldogen Karin och texten:

”Lilla Karin, din lilla speciella tjej som är filterlös, kör sitt eget race, surt morgonhumör, tränger sig in överallt...”, skriver hon bland annat och fortsätter lite längre ner:

”Du älskar att retas och även om du är en 'outsider' och lever helt i din egen värld och de andra svansbarnen blir trötta ibland – så älskar vi dig...”

FOTO: INSTAGRAM

Hänt har sökt Sofia Geite och Johanna Lind Bagge för en kommentar.

FOTO: TV4, Instagram

Annons