LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Här tillrättavisar Jenny Alversjö gästen – efter orden i Nyhetsmorgon: ”Inte i tv”

18 jun, 2023 
Jenny Alversjö fick nyligen tillrättavisa en gäst i Nyhetsmorgon.
Efter några opassande ord i direktsändning.
– Inte i tv, säger Jenny.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Alversjö om splittringen med sambon – så får hon ihop livspussletBrand logo
Jenny Alversjö om splittringen med sambon – så får hon ihop livspusslet

TV4:s populära Nyhetsmorgon är det direktsända morgonprogrammet som sänds varje dag året om. Programledarna turas om att leda morgonshowen och nyligen var det dags för Jenny Alversjö att styra skutan som hon gör varje söndag.

Jenny Alversjö tillrättavisar gästen – efter orden i tv

Det var midsommar på temat då poddaren och festfixaren Amanda Colldén var i studion för att ge sina bästa tips på midsommarlekar.

De som tävlade mot varandra var programledaren Jenny Alversjö och matinspiratören Markiz Tainton som även var i studion för att laga mat. En gren var Fruit Ninja, där duon skulle tävla i att slicea jordgubbar och få de att landa på en gräddtårta.

– Så ni ska kasta upp jordgubbarna och slicea dom i luften, den som först lyckas få dit tre sliceade jordgubbar vinner, säger Amanda.

Jenny och Markiz sätter genast igång.

Det blir genast en hög tävlingsstämning i studion och Jenny och Markiz kämpar för att få till sliceade jordgubbar som inte är helt enkelt.

Annons

– Nej men vafaan, säger Markiz frustrerat.

– Nu svär vi inte i tv, säger Jenny då och alla småskrattar.

– Nej jag ber om ursäkt.

– Det är barn som tittar Markiz, säger Jenny.

Efter en jämn kamp var det Markiz som tog hem vinsten i Fruit Ninja.

Maria Forsblom och Anders Philblads stora miss i direktsändning

Eftersom Nyhetsmorgon är direktsänt kan det ske snedsteg. Det kan också hända att man snubblar på orden eller tar fel namn. Något som Maria Forsblom och Anders Pihlblad nyligen fick ta del av när de programledde tillsammans.

Det var när duon skulle presentera sin nästa gäst, som det plötsligt blev tokigt. Gästen som deltog i programmet via länk presenterades av Anders med namnet Abdi-Samad, ett namn som inte verkade stämma.

Annons

Intervjun sätts därefter igång, men när Maria återigen kallar gästen för det felaktiga namnet så blev hon artigt tillsagd.

– Jag heter Lucas, jag tror du har fått fel namn..., sa gästen i direktsändning

Maria blev väldigt chockad, och försökte rädda upp situationen.

– Jaha! Se där ja… Då vet vi det… Hej Lucas!, sa hon förvirrat.

I och med att duon hade tagit fel namn på gästen, hade de även fått fel uppgifter om vem personen i fråga var. Maria fortsatte därmed med att ställa frågor om fel saker, och det visade sig att någon i produktionen troligtvis blandat ihop Lucas med någon annan inom samma fält.

FOTO: TV4

Annons