TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Här tatuerar Samir in Parnevik på bröstet: "Tänkte att det skulle vara roligt"

20 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Vissa väljer en tribal – andra en delfin. Samir Badran valde Jesper Parneviks autograf när han gjorde sin senaste tatuering.
Annons

Den forne “Paradise Hotel”-deltagaren Samir Badrans, 24, besök hos golfproffset Jesper Parnevik, 49, mottogs med glädjetjut från Jespers döttrar Peg, 19, Penny, 17, och Philippa, 15, som tyckte han var “döhet”. Men framför allt var det Samirs många tatueringar som föll äldsta dottern Peg i smaken.

I realityshowen “Parneviks”, som nyss har börjat sändas i TV3, visar Samir upp sina gaddningar och Peg försöker förgäves övertala sina föräldrar att också få tatuera sig. I stället följer hon med Samir till en tatueringssalong där han får Parneviks autograf på bröstet. Men inte Jesper Parneviks autograf, utan Pegs.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tänkte att det skulle vara roligt att ha Jespers autograf på mig, men hans autograf var inte så jävla snygg, så jag lät hans dotter skriva efternamnet i stället och så tatuerade jag in det på bröstet. Dessutom fick Peg hjälpa till och gadda en liten del av mig, säger Samir till Expressen och fortsätter:

Annons

– Parnevik är det enda namnet jag tatuerat in faktiskt. Jag har mitt eget efternamn på ryggen, men ingen annans, säger han.

Familjen Parnevik tog det hela med ro, trots att de inte är så förtjusta i tatueringar.

– Tatueringen sitter kvar där den ska, så jag kommer dö med Parnevik på bröstet. Jag kommer ha Parnevik i min grav, säger Samir och skrattar.

Andra läser också:

 

Annons