Här tar Elena Belle farväl av maken Michael Theanne

Elena Belle om fina hyllningen till maken – efter plötsliga bortgången

En dryg vecka efter Michael Theannes plötsliga bortgång samlades familj och vänner för att ta farväl av Elena Belles make.
Den svenska tv-frun har själv delat med sig av den starka kärlekshyllningen.
”Vi firade hans otroliga själ. Det var så vackert och alla hans vänner och familj var där”, skriver Elena Belle
Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död
Slå på ljud

För en dryg vecka sedan kom det ofattbara beskedet att Elena Belles, 34, make, Michael Theanne, plötsligt avlidit – bara 45 år gammal.

Elena Belle bekräftade själv dödsfallet och har skrivit öppet om den stora sorgen som drabbat henne. De hade varit ett par i sex år, gifte sig under sagolika förhållanden på paradisön Bora Bora och fick nio månader efter bröllopet dottern Luna Theanne, 2.

Under åren har paret ofta visat upp sin kärlek och lycka på sociala medier, och har hyllats som ett fantastiskt par.

Michel, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, skrev Elena Belle på Instagram.

Michael Theanne arbetade som producent och manager till flera stora artister, bland andra dj-stjärnorna Steve Aoki och Deorro. Under måndagen samlades familjen och vännerna för en minnestund för Michael, något Elena Belle nu delar med sig av på sin Instagram.

Hyllningen till Michael Theanne på minnesstunden

”Idag var det Michaels minnestund, vi firade hans otroliga själ. Det var så vackert och alla hans vänner och familj var där”, skriver Elena Belle på en story.

På bilder och videoklipp kan man se att alla var klädda i vitt. Exakt klockan 11:11 släppte de ut vita duvor som flög ut över havet, samtidigt som flera av Michael Theannes vänner synkroniserat sprutade bubbelflaskor.

Som en hyllning till Michael fick även gästerna chansen att tatuera in hans initialer ”MT”. under minnesstunden.

”Jag gjorde MT11 och Luna”, skriver Elena och delar med sig av en bild från tatueringsstunden.

På plats under minnesstunden fanns även de svenska Hollywoodfruarna Maria Montazami, Siv Cotton och Gunilla Persson.

– Vi är här idag för att fira Michaels, Elenas älskades mans liv. Det är så vackert ordnat, det är så fint allting.

– We love you, säger Siv Cotton.

– Kram Elena, tänker på dig, säger Maria Montazami

Elena Belles starka ord om Michael Theanne

Elena Belle har delat med sig av flera bilder från minnesstunden och hyllar åren hon haft tillsammans med Michael Theanne.

”Michael, du gav mig mina sex bästa år i livet, du såg min själ, du trodde på mig, du älskade mig som ingen annan, du gav mig den största gåvan i livet vår lilla tjej Luna. Du var så dedikerad till din familj, du ville att vi skulle allt tillsammans och vi har haft otroliga äventyr tillsammans. Vackra minnen jag aldrig kommer att glömma”, skriver Elena Belle efter minnesstunden.

Hon vet att hon och dottern Luna kommer att hålla hans minne vid liv genom att ofta prata om honom, även om saknaden är ofattbar så är hon övertygad om att han kommer finnas med dem genom livet.

”Jag har en liten bit av dig kvar i Luna, hon är verkligen en miniversion av dig, hon är också högljudd och rolig precis som du var. Vi ses snart min älskade, jag älskar dig”, avslutar hon inlägget.

Det var under en promenad med familjens hundar som Michael Theanne kollapsade, hans liv gick inte att rädda. Dödsorsaken är hittills okänd.

FOTO: Instagram/officialelenabelle

SENASTE NYTT!