Här spräcker Iggy Azalea sina byxor live på scen

Under ett framträdande av låten "Booty" spricker artistens byxor – mitt framför chockade småpojkar. Och just Iggy Azaleas rumpa är ett hett samtalsämne – är den fejk eller inte? Oavsett vad borde det inte spela någon roll, tycker vi.

Det sista man vill som artist är att glömma bort låttexten, trilla av scen, eller spräcka sin outfit. Den australienska rapparen Iggy Azalea, 24, kan dessvärre bocka av samtliga nämnda skräckscenarion nu.

I helgen uppträdde hon på en Bar mitzva i Los Angeles när hennes byxor plötsligt sprack. Det var ironiskt nog under framträdandet av låten “Booty” som sångerskan råkade blotta sina ädlare delar.

Enligt sajten Baller Alert bestod publiken främst av väldigt unga pojkar och i ett klipp som publicerats på Youtube hörs hur pojkarna skriker när revan blir synlig.

Iggy märkte dock ingenting förrän senare i uppträdandet, då hon försökte täcka över hålet med händerna:

Just Iggys rumpa har varit ett hett samtalsämne den senaste tiden. När sångerskan slog igenom internationellt förra året var stussen betydligt mindre och flera nöjessajter skvallrar om att 24-åringen opererat in implantat.

Sångerskan själv förnekar att hon ska ha opererat sig, men har inte riktigt lyckats övertyga sina fans och andra artister.

– Jag råkade på henne nyligen och frågade hur hon fått sin rumpa, och då svarade hon “trappor”. Då visste jag att hon ljög. Det där kommer inte från trappor. Men skitsamma, säger rapparen Lil’ Debbie i en intervju med DJ Vlad:

Egentligen borde det inte spela någon roll alls, tycker vi.