Artikeln innehåller reklamlänkar

Här sjunger Ullaredsprofilen sin kärlekslåt i Hemliga beundrare

Daniel Stefansson sjunger en egenskriven kärlekslåt till Linda Bengtsson i Hemliga beundrare i TV3.

Daniel Stefansson har varit med i många olika tv-program genom åren. Nu kan han även bocka av TV3:s Hemliga beundrare på listan, där han gick på dejt med Linda Bengtsson som älskar karaoke precis lika mycket som han!

Vi har sett honom i Bron, Wallander, Ullared, Klippans karaokecup, Talang, Sveriges städmästare – och nu Hemliga beundrare. Ängelholmsbon Daniel Stefansson, 38, har aldrig hymlat om att han hoppas på en tv- och realitykarriär, men mest av allt hoppas han också på den stora kärleken!

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Daniel Stefansson har länge varit intresserad av Linda Bengtsson, 45, från Bjuv, som precis som han älskar karaoke. De träffades på en karaokebar och när Linda Bentsson sjöng Lynn Andersons stora hit Rose garden föll Daniel pladask. Men han vågade aldrig visa sin kärlek då utan de förblev kompisar, men nu hoppas han på mer än så!

– När jag tänker på Linda känner jag kärlek, jag känner någon samhörighet, att man går hand i hand och kollar på solnedgången. Den här innersta förälskelsen finns här inne och den måste ut, säger Daniel Stefansson i sista avsnittet av Hemliga beundrare och tar sig för hjärtat.

Linda Bengtsson har däremot ingen aning om vem hennes hemliga beundrare är, men går till dejten på hotell Scandic Anglais i Stockholm med öppet sinne.

– Det är en väldigt stor sak att våga visa vad man känner så öppet. Det är fantastiskt, jag skulle själv inte våga det, säger hon i programmet.

Daniel Stefansson är märkbart nervös inför dejten, men Linda Bengtsson blir glad när hon ser vem det är som är hennes hemliga beundrare.

Men det är inte den enda överraskningen Linda Bengtsson får. Daniel har även förberett en egenskriven kärlekslåt till sin flirt som blir väldigt glad.

– Den låten har han ju skrivit innan, men nu var det som att den kom från hjärtat tilldelat mig. Det kändes jättefint, säger Linda.

Även Daniel Stefansson är nöjd efter sitt framträdande.

– Hennes fina kattögon bara glänste när jag sjöng, för jag sjöng den till henne, så jag tror nog hon uppskattade det faktiskt.

Dejten flyter på bra, även om Linda Bengtsson berättar att hon är väldigt försiktig på kärleksfronten efter att tidigare förhållande slutat dåligt.

När Daniel Stefansson frågar om Linda om hon vill fortsätta träffas vill hon det.

– Jag känner mig som världens lyckligaste man. Det jag känner för henne, likadant känner hon för mig, summerar Daniel Stefansson dejten och Linda håller med:

– Jag är jätteglad! Dejten var inte som jag trodde att den skulle vara, den var bättre!

Hör Daniels kärlekslåt till Linda i Hemliga beundrare här:

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet från Lance Hedman: Paows heta hångel i tv

LÄS OCKSÅ: Efter svåra olyckan: Därför bär Farmen-Jocke solglasögon

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN