Här sjunger de om att halshugga Shia LaBeouf – och gissa vem som sitter i publiken…

Sedan hans stjärna tändes på Hollywood-himlen har Shia LaBeouf, 28, varit omdiskuterad – både för sina filmroller men också för sina galna utspel privat. Nu kommer han med någon sorts comeback.

För bara ett par veckor sedan blev Shia LaBeouf kritiserad och anklagad för pedofili efter att ha deltagit i Sias musikvideo “Elastic Heart” tillsammans med 12-åriga dansaren Maddie Ziegler. I höstas blev han även då väldigt omdiskuterad efter att öppnat upp om hur han blev våldtagen av en kvinna under en konstinstallation han gjorde under fem dagar i ett galleri i Los Angeles i februari, där han satt med en papperspåse över huvudet.

Nu är ämnet Shia LaBeouf uppe på tapeten igen och den här gången har den amerikanske artisten Rob Cantor tillägnat en låt till den otrolige och väldigt omtalade skådespelaren. Även om det varit mycket negativ press om Hollywoodstjärnan den senaste tiden så finns det en annan sida också.

Spana bara in den här videon som kom sent i höstas men börjat spridas allt mer sedan årsskiftet. Du måste se hela, du kommer inte bli besviken…

Fler musikrelaterade nyheter:

Maroon 5 kraschar ett bröllop i senaste videon ”Sugar” – men allt är förmodligen fejk

Den treböstade Jasmine Tridevil gör comeback – som djävulsartist

Simon Cowell försökte stoppa 16-åriga Laurens audition – då händer det här

SENASTE NYTT!