TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här räddar Runar hästen Zorro under TV4-inspelningen

02 feb, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Kvällens avsnitt av Stjärnkusken kantas av olycka. Runar Sögaard blir rejält omskakad. "Tur att det inte var en 600-kiloshäst man fick över sig", säger han.
Annons

I förra veckans premiäravsnitt av Stjärnkusken fick tittarna följa med sju svenska kändisar som ska lära sig allt om trav. Men i kvällens avsnitt när de tilldelades nya utmaningar och fick byta ut ponnysarna mot större och snabbare hästar höll det på att gå riktigt snett för Runar Sögaard, 49, och hans häst.

– Zorro heter hon, jag är väldigt nöjd med min häst, säger Runar i programmet.

Foto: IBL
Kvällens avsnitt blir Runar rejält chockad.

I nästa scen ångrar han sig djupt.

Det är i uppvärmningsvarvet under lagtävlingen som det går snett och den hemska olyckan inträffar. Till deltagarnas stora förskräckelse stannade Runars häst upp, slog med huvudet och föll sedan pladask ned på marken.

LÄS OCKSÅ: Carola: Jag har inte haft sex på 14 år

Annons

– Det hände någonting med huvudet på hästen så han okontrollerbart började kasta med huvudet. Sen tappade han balansen och föll ihop. Han kom inte upp heller så jag fick flytta på sulkyn så han fick en chans att kliva upp.

runar-3
Runars häst trillade omkull mitt under inspelningen av “Stjärnkusken”. FOTO: TV4

In i det sista försökte Runar få kontroll över hästen, men Zorro skenade iväg. Trots att händelsen skakade om en märkbart tagen Runar var han samtidigt lättad över hästens storlek.

LÄS OCKSÅ: Renée Nyberg: Carola höll på att köra ihjäl mig

– Det var tur att det inte var en 600-kiloshäst man fick över sig, säger han och fortsätter:

– Jag hoppas att han mår bra.

Hästen Zorro klarade sig utan några större skador, men fick ledigt resten av dagen. Istället får Runar en ny häst att tävla med.

Hur det går ser du på TV4 klockan 20.00 ikväll. 

Foto: TV4, Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons