Har pekats ut som Ica-Stig – här är Johan Rheborg och Björn Kjellmans svar

Johan Rheborg, Loa Falkman och Björn Kjellman

Foto: TT

Björn Kjellman och Johan Rheborg har båda pekats ut som nya Ica-Stig.
Nu har de båda skådespelarna bemött ryktena – se svaren som avslöjar sanningen här!
Efter spekulationerna – här är första bilderna på nya ICA-Stig
Slå på ljud

Vem blir nya Ica-Stig? Det är kanske den absolut största nöjessnackisen just nu. Ica-Stig spelades till en början av Hans Mosesson, 76, men efter 13 år tackade han för sig och lämnade över rollen till Loa Falkman, 73. I slutet på december valde även Loa att avsluta uppdraget efter sex år i rollen. Sedan dess ha spekulationerna varit i full gång gällande vem som blir hans ersättare.

Björn Kjellman och Johan Rheborg pekas ut efter första bilderna

Historierna om Ica-handlaren och hans butik har gått på tv-rutan i snart 20 år, så att det svenska folket är nyfikna på vem som tar över är inte konstigt. Företaget har dessutom gjort det hela extra spännande genom att dra ut på det rejält.

I veckans reklamfilm får vi se de första bilderna på ersättaren men dennes identitet hemlighålls ytterligare. Hänt har däremot tidigare kunnat avslöja vem det svenska folket tror är personen som syns i reklamfilmen.

Efter flertal ledtrådar från Ica ihopslaget med de nya bilderna var många enade om att det är Björn Kjellman, 57. Ica har däremot inte valt att kommentera spekulationerna i nuläget.

Det finns även en annan kandidat som vissa anser sig se skymta förbi i videon, nämligen Johan Rheborg, 57.

Skådespelarnas egna svar efter ryktena

Nu har både Johan och Björn delat med sig av svar gällande huruvida de är aktuella för rollen eller ej.

Johan bemötte ryktet på Twitter och dementerade därmed att det skulle vara han som syns.

”Nej, det är givetvis inte jag. Är inte redo att lägga av ännu. Dessutom vore jag alldeles för dyr #icastig”, skriver Johan på Twitter.

Björn däremot, delar med sig av ett svar som är mycket mer kryptiskt. Det är hans presskontakt som i ett meddelande till Newsner svarar några få ord som kan tyda på att det faktiskt är Björn som tagit på sig Ica-kavajen.

”Inga kommentarer”, skriver Peter Jansson, på Artistgruppen till Newsner.

Björn Kjellmans presskontakt nekar alltså inte att det är Björn som syns i Ica-reklamen och i detta fall kanske just ett sådant svar säger mer än vad man tror.

Hänt har även sökt Björn Kjellman via sociala medier. Trots att han uppdaterat sin Instagram duckar han dock frågan om Ica-reklamen.

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael Sandströms svar till TV4-tittarna – efter detaljen i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Bonde-Michel Olofssons rädsla under naturkatastrofen med Linnéa Hjort

FRÅN FÖRSTASIDAN