Julia Bergman överraskar sonen på 5-årsdagen – med artisten

Julia Bergman överraskade sonen Milan med en kända svenska artisten Pidde P på femårsdagen.

I det senaste avsnittet av Julia och Milan på Viafree överraskar Julia Bergman sonen Milan med en svensk artist på hans femårsdag. Och reaktionen från sonen är oslagbar!
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artisten
Slå på ljud

Unga mamman Julia Bergman, 25, har sedan ett par år tillbaka delat med sig av livet som mamma till Milan, 5, i realityserien Unga mammor på TV3. För en månad sedan fick hon sitt andra barn tillsammans med pojkvännen Dennis Everberg, 27, dottern Zelda. 

Julia Bergman blev känd för svenska folket efter att hon medverkade i fyra säsonger av Unga mammor, men när det var dags för den femte säsongen av serien valde Julia att inte ställa upp. Efter beskedet om avhoppet skrev den unga mamman ett inlägg på Instagram där hon förklarade för sina följare att vi inte kommer att få se henne i just Unga mammor – men hintade då om att något annat var på gång.

”Tack till alla som tittat, stöttat och hejat på oss genom dessa fyra säsonger vi medverkat. Lovar att det inte blir det sista ni ser från oss”.

Senare kom beskedet att Julia och hennes familj skulle få en egen realityserie på Viafree, och serien heter Julia och Milan.

Julia i tårar över sonens reaktion

Serien är nu i full gång och i det senaste avsnittet fyller Milan fem år. Julia är stolt och berättar att förra året var sonens utvecklingsår och att han nu har så mycket spring i benen att hon knappt hänger med längre. Under kalaset överraskar hon även sonen med den svenska artisten Pidde P, som är Milans största idol.

– Ja, jag har ju en liten överraskning för Milan och för alla andra. Det kommer en liten gäst som är en av Milans största förebilder, säger Julia i programmet.

Milan välkomnar Pidde P med en stor kram, och tillsammans sjunger och dansar de under kalaset. När Julia ser hur glad hennes son blir av överraskningen brister hon ut i glädjetårar.

– Jag drömmer om att Milan ska få ett lyckligt liv och alltid känna sig tillräcklig, sedd och accepterad för den han är och den som han kommer bli. Då är jag glad, säger Julia.

FOTO: Viafree

FRÅN FÖRSTASIDAN