LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Bergman överraskar sonen på 5-årsdagen – med artisten

23 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Julia Bergman överraskade sonen Milan med en kända svenska artisten Pidde P på femårsdagen.
I det senaste avsnittet av Julia och Milan på Viafree överraskar Julia Bergman sonen Milan med en svensk artist på hans femårsdag. Och reaktionen från sonen är oslagbar!
Annons
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artistenBrand logo
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artisten

Unga mamman Julia Bergman, 25, har sedan ett par år tillbaka delat med sig av livet som mamma till Milan, 5, i realityserien Unga mammor på TV3. För en månad sedan fick hon sitt andra barn tillsammans med pojkvännen Dennis Everberg, 27, dottern Zelda. 

Julia Bergman blev känd för svenska folket efter att hon medverkade i fyra säsonger av Unga mammor, men när det var dags för den femte säsongen av serien valde Julia att inte ställa upp. Efter beskedet om avhoppet skrev den unga mamman ett inlägg på Instagram där hon förklarade för sina följare att vi inte kommer att få se henne i just Unga mammor – men hintade då om att något annat var på gång.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Tack till alla som tittat, stöttat och hejat på oss genom dessa fyra säsonger vi medverkat. Lovar att det inte blir det sista ni ser från oss”.

Senare kom beskedet att Julia och hennes familj skulle få en egen realityserie på Viafree, och serien heter Julia och Milan.

Annons

Julia i tårar över sonens reaktion

Serien är nu i full gång och i det senaste avsnittet fyller Milan fem år. Julia är stolt och berättar att förra året var sonens utvecklingsår och att han nu har så mycket spring i benen att hon knappt hänger med längre. Under kalaset överraskar hon även sonen med den svenska artisten Pidde P, som är Milans största idol.

– Ja, jag har ju en liten överraskning för Milan och för alla andra. Det kommer en liten gäst som är en av Milans största förebilder, säger Julia i programmet.

Milan välkomnar Pidde P med en stor kram, och tillsammans sjunger och dansar de under kalaset. När Julia ser hur glad hennes son blir av överraskningen brister hon ut i glädjetårar.

– Jag drömmer om att Milan ska få ett lyckligt liv och alltid känna sig tillräcklig, sedd och accepterad för den han är och den som han kommer bli. Då är jag glad, säger Julia.

FOTO: Viafree

Annons