LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här lämnar Åsa inspelningen i tårar efter bråket med Gunilla

30 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Åsa Vesterlund och Gunilla Persson hamnar i ett nytt bråk som berör Åsas barnlöshet vilket får henne att lämna Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen.
Ikväll har Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen premiär på TV3, men återträffen urartar och Åsa Vesterlund lämnar inspelningen med tårfyllda ögon sedan hon hamnat i en häftig diskussion med Gunilla Persson om ett gammalt bråk om barnlöshet.
Annons

Ikväll klockan 21.00 har Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen premiär på TV3 och Gunilla Persson, 59, Åsa Vesterlund, 43, Maria Montazami, 52, Isabel Adrian, 41, Siv Cotton, 46, och Margareta Svensson, 49, träffas för att se om de kan reda ut gammalt groll. Programledare är Martin Björk, 46, som kämpar för att hålla styr på tv-profilerna.

Ska första avsnittet beskrivas med ett ord så är det d-r-a-m-a. Allt ifrån Margareta Svenssons kritik mot Gunilla Perssons dotter Erikas sång, till Maria Montazamis hårda ord om Gunillas hus diskuteras, men det som får det att hetta till ordentligt på inspelningsplatsen är när Martin Björk visar gamla klipp från Åsa Vesterlunds och Gunilla Perssons duster genom åren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Gunilla har uttryckt sig negativt om Åsas förkärlek till Botox, har kallat Åsas vän för fet, och när de skulle gräva ner stridsyxan gick allting fel och Åsa hamnade mitt i ett rymningsförsök av Gunillas katt Tusse som slutade med att de blev ännu mer ovänner. Men det som verkligen sårade Åsa Vesterlund var när Gunilla Persson kommenterade hennes barnlöshet i Svenska Hollywoodfruar 2016. Det slutade, som många kanske minns, med att Åsa kastade ett glas vatten över Gunilla.

Annons

”Du är en kackerlacka!”

När tv-profilerna nu ska se om de kan gräva ner stridyxorna vill inte Gunilla Persson erkänna att hon gick över gränsen genom att kommentera Åsa Vesterlunds barnlöshet. Hon förklarar:

 

– Jag tog upp det här från mitt hjärta, som jag trodde att Åsa mycket väl kunde få barn, för det enda jag har sett på tv det är hur hon fryser ner sina ägg, hur hennes fertilitet är utmärkt, att hon inte har några som helst problem med barnlöshet utan att allt är frid och fröjd. Därav kommer min kommentator att du kommer att må bättre när du har får ditt barn, för det gjorde jag. Jag var nästan 44 år när Erika föddes och Åsa är fortfarande yngre än det så det finns hopp för henne och det finns hopp för alla och det var det jag menade, säger Gunilla men Åsa håller inte med:

– Jag känner bara så här; vissa saker säger man bara inte och det här är en sådan sak, säger hon.

När Gunilla Persson öppnar munnen igen får hon en avhyvling av Åsa.

Annons

– Men håll nu åt din jävla snattra! Du är en stor pajas och du behöver inte sitta här och be om ursäkt för att få back-tracka det du har sagt. Man säger inte vissa saker Gunilla, det här är en sak man inte säger, man kallar inte kompisar och tjejer för feta, man går inte på utseendet och man pratar inte om varför någon har barn eller inte, säger Åsa som menar att Gunilla visste om att hon hade svårt att bli gravid vilket Gunilla nekar till.

– Vet du vad du är, du är en riktig pajas, en sådan där kackerlacka man måste trampa på två gånger, som vägrar dö, säger Åsa och Gunilla Persson går i taket.

Blir ledsen och lämnar

Till slut frågar Maria Montazami Åsa Vesterlund om hon skulle kunna godta en ursäkt från Gunilla Persson.

– Jag ber om ursäkt för det jag sa om det här med barn, för det var verkligen inte det jag menade, säger Gunilla.

– Jag ska fundera på det, menar Åsa och får hejarop från de andra.

Annons

– Fundera sa jag, förtydligar hon och de andra Hollywoodfruarna försöker hjälpa till.

Till slut tåras Åsas ögon och man kan se att hon tar väldigt illa vid sig av situationen. Hon ber om en paus och lämnar inspelningen.

Efter pausen är hon tillbaka och vill inte medge att hon blev ledsen av diskussionen om det gamla bråket kring hennes barnlöshet.

– Jag behövde pudra näsan lite, säger hon.

Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen har premiär ikväll klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons