Här framför Zara Larsson och John Legend ”God Only Knows” i magisk duett

Här framför Zara Larsson och John Legend ”God Only Knows” i magisk duett

Kan det bli annat än magi när Zara Larsson och John Legend kombinerar sina stämmor? Drömduon uppträdde med en duett för att hedra årets Nobels fredsprisvinnare i Oslo.

I söndags delades Nobels fredspris ut med pompa och ståt i Oslo. Priset gick till paraplyorganisationen ICAN som är en internationella kampanj vars aktörer jobbar för att avskaffa kärnvapen. Priset togs emot av svenska Beatrice Fihn, generalsekreterare för organisationen, samt Setsuko Thurlow, som överlevde atombomben i Hiroshima år 1945.

Under måndagen anordnades även Nobels fredspriskonsert för att hedra fredsprisvinnaren. Skådespelaren David Oyelowo var konferencier för kvällen och på scen uppträdde bland andra norska Sigrid och dj:n Matoma. Scenen intogs även av en riktig drömduo när Zara Larsson och John Legend uppträdde ihop.

De framförde Beach Boys-låten ”God only knows” tillsammans, en låt som blivit en modern julklassiker tack vare den brittiska julfilmen Love Actually från år 2003. John Legend ackompanjerade dem på piano och duon tog publiken med storm.

Den här versionen av låten spelar vi gärna på repeat fram till jul!

Se och hör drömduon Larsson-Legend här:

https://www.youtube.com/watch?v=eWdZk_88r8I

Artikeln publicerades först på ELLE.

 LÄS OCKSÅ: Zara Larsson avslöjar hemliga samarbetet med Ed Sheeran: ”Väldigt viktigt”

LÄS OCKSÅ: Pojkvännens kärleksförklaring till Zara Larsson – på svenska

FRÅN FÖRSTASIDAN