TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här flippar Ruben Östlund ut när han får veta att han inte är Oscar-nominerad

16 jan, 2015 
Hänt
Det blev ingen Oscarnominering för Ruben Östlund och hans "Turist". I den här videon får man se den känslomässiga reaktionen efter besvikelsen.
Annons

Svenske regissören Ruben Östlunds besvikelse efter den uteblivna Oscar-nomineringen för hans film “Turist” är redan känd. Till Aftonbladet sa Ruben “Fan, jävla fega pensionärsjury” efter nomineringsmissen.

Men nu har Östlunds produktionsbolag Plattform Produktion släppt en film där man ser Ruben ihop med producenten Erik Hemmendorff bevittna livestreamingen och sedermera besvikelsen över att inte bli nominerade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Till en början verkar regissören ta nederlaget bra – men sedan när beskedet sjunkit in kan inte Ruben Östlund hålla tillbaka känslorna…

Utbrottet ska ses som en passning till just “Turist” där pappan i filmen reagerar på samma sätt och där en karaktär utbrister “Nej, klä inte av dig – klä inte av dig”.

Han är inte dum han – Ruben Östlund.

Annons