TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här bryter storbråk ut i Robinson – Anders Öfvergård tvingas stoppa

06 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Intrigerna i Robinson tätnar och bråken blir allt fler. I kvällens öråd ryker inte mindre än fyra deltagare ihop med varandra.
Annons

I kväll var det dags för det första örådet i Robinson sedan lag syd och nord slogs ihop. En ny grupp innebär också nya chanser att bilda pakter, och hela veckan har det tisslats och tasslats bland deltagarna. När det väl sitter på örådet frågar programledaren Anders Öfvergård, 50, vem Lillemor Näzell tycker är minst värdig att vinna Robinson.

– Det är i nuläget Henrik, han väljer att ta extremt mycket plats hela tiden. Låter och härjar runt utan att egentligen se var han sätter ner fötterna, svarar hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Henrik Norgren ser förvånad ut över påhoppet och försvarar sig.

– Jag känner inte igen mig alls i det, det får stå för dig helt enkelt den åsikten, säger han.

Tidigare under veckan har man fått se hur Lillemor tillsammans med Johan Andersson har pratat om hur de irriterar sig på att Henrik ska var alla till lags hela tiden. Johan kan inte hålla sig undan från konflikten.

– Henrik har ibland väldigt svårt att välja vilket ben han ska stå på. Det finns många ansikten, säger han.

Annons

Hans påstående får Henrik att gå i taket, och som hämnd väljer han att avslöja Johans hemliga plan.

– Det är ju inte sant. Du haffade mig på stranden idag och sa att lag nord måste hålla ihop. Kvarten efter hörde jag att du ville ha ut Marie. Man ska inte kasta sten i glashus, säger han.

Och plötsligt är även Marie Rydne inblandad i storbråket.

– Jag känner mig förvånad för det är inte den bilden jag fått och inte alls vad du har sagt till mig, Johan, säger hon och menar att han sprider dubbla budskap.

Innan fler blir inblandade i bråket väljer Anders att gå in och bryta det hela.

Robinson sänds måndag till torsdag 19.30 samt söndagar 20.00 på TV4.

Foto: TV4

Annons