TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Här brister det för Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon

19 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Jesper Börjesson bryter ihop i Nyhetsmorgon efter Axel Pilebys inslag om fisar i en darttävling.
Jesper Börjesson och Jenny Alversjö kan inte hålla sig för skratt när TV4-sportens Axel Pileby berättar om en illaluktande skandal som just nu skakar dart-världen.
Annons

Det pågår en illaluktande smutskastning inom sporten dart just nu. Wesley Harms förlorade mot Gary Anderson nyligen i stortävlingen Grand Slam of Darts i Wolverhampton. Gary vann med 10-2, men nu anklagar Wesley Gary för att ha fisit så illa under matchen att det störde hans spel.

Det uppmärksammade Nyhetsmorgon i morse när sportens Axel Pileby berättade för programledarna Jesper Börjesson, 47, och Jenny Alversjö, 44, om den största snackisen i sportvärlden just nu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var en sådan fruktansvärd doft när de kastade pilarna att det störde arbetsmiljön. Wesley Harms, holländaren, hävdade då efter matchen i en intervju att ”det kommer att ta två nätter för mig att förlora den här vidriga doften”, att komma över den liksom. Och han anklagar Gary Anderson för att ha gjort detta, säger Axel Pileby och påar en intervju med Gary Anderson gjord efter dart-matchen.

– Jag vågar säga att det här är den bästa efter-matchenintervjun jag någonsin har sett. Det här är alltså med Gary Anderson när han bli anklagad för att ha släppt sig under tävlingen.

Annons

Jesper Börjesson viker sig av skratt

I intervjun framgår det att Gary Anderson tror att det istället är Wesley Harms som har fjärtat under matchen.

– Du kan stoppa upp ett finger i min rumpa, det finns ingen lukt där. Jag trodde att han hade bajsat på sig. Det var illa, det stank. Jag trodde att det var han. Han behövde nog släppa lite väder, säger Gary Anderson i intervjun medan reportern fortsätter att pressa honom med fis-anklagelserna mot honom.

– Jag svär på mina barns liv, säger han.

Under hela inslaget hör tittarna hur Jesper Börjesson och Jenny Alversjö skrattar gott i bakgrunden. När den episka vinnarintervjun är över och kamerorna åter är på programledarna viker sig Jesper Börjesson av skratt och hamnar på alla fyra på golvet.

– Reportern gör ett sådant superjobb också att ta reda på svaret i den här viktiga frågan och dartförbundet säger att de ska gå till botten med den här frågan, vem var det egentligen som släppte sig? Han svor ju på sina barns liv, men det känns ändå som att Gary Anderson är den skyldiga, tycker ni inte? Det lät så, konstaterar Axel Pileby mitt i skrattsalvorna.

Se inslaget från Nyhetsmorgon här:

FOTO: TV4

Annons