TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här brister det för Jenny efter förvirringen i Nyhetsmorgon

03 dec, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Barnläkaren Kajsa Kaijsers dotter Märta kallar Jesper Börjesson för pappa i TV4:s Nyhetsmorgon.
Barnläkaren Kajsa Kaijser skulle prata vanliga barnsjukdomar i Nyhetsmorgon, men inslaget tog sig en annan vändning när hennes dotter Märta kallade Jesper Börjesson för pappa.
Annons

Det blev skrattfest i dagens Nyhetsmorgon i TV4! Redaktionen hade bjudit in barnläkaren Kajsa Kaijser med dottern Märta för att prata smittspridning bland barn nu i vintertider och julstök.

– Vi ska prata om det som många pratar om den här månaden, det är glöggsamlingar, julavslutning och julafton och allt vad det är. Många är snoriga och förkylda och sjuka rent utav. Hur ska man ställa sig till det? frågar Nyhetsmorgon-programledaren Jesper Börjesson, 47, Kajsa i direktsändning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det beror ju lite på vem det är. Det går ju inte att säga att man inte ska umgås med folk när man är förkyld för då får man ju isolera sig till midsommar ungefär när det börjar ta slut. Jag tycker i och för sig att har man ett spädbarn hemma, de första två, tre månaderna, delvis första halvåret så ska man vara försiktig, svarar hon.

Jenny Alversjö brister ut i skratt

Men när Kajsa Kaiser fortsätter att berätta om luftburna infektioner hör man en liten röst som flera gånger säger ”pappa!”. Det är Kaisas dotter Märta som tar ton.

Annons

– Säger Märta pappa till dig nu Jesper? frågar Jesper Börjessons parhäst Jenny Alversjö, 44, och skrattar.

Jesper Börjesson skämtar till det.

– Jag tänkte att vi skulle gå ut med det idag.

När Jesper Börjesson avannonserar inslaget så hörs Kajsa Kaijser och Jenny Alverjö fortfarande skrattandes högljutt.

På Nyhetsmorgons hemsida skämtar redaktionen om att Märta och Jesper ändå är rätt lika…

”Kajsa Kaijsers dotter tycker sig se något bekant i Jesper… Och visst är de lite lika?” skriver de till klippet.

Jesper Börjesson är dock inte Märtas pappa. Jesper har barnen Harry, 13, och Frank, 10, tillsammans med frun Victoria, 42, som han varit gift med i 13 år.

FOTO: TV4

Annons