robinson 2023

Här avslöjar TV4 vem som lämnar Robinson – nu plockas avsnittet ner

Robinson 2023

Den här artikeln innehåller INTE spoilers.
TV4 har tabbat sig med klippningen av Robinson.
I sidoprogrammet Gränslandet checkar nu en deltagare in som ännu inte har röstats ut i Robinson.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson
0:40

Efter reklamen: Robinson Marcus Edensky om den stora bluffen i Robinson

(0:40)

Slå på ljud

Det stormar rejält i Robinson just nu. Med bara några dagar till sammanslagningen ska tre personer lämna tävlingen under ödesveckan. Oskar Hammarstedt, 31, blev först ut att lämna. Detta efter att lag nord förlorat en tävling och därmed tvingats säga hejdå till en av sina egna.

Det var ett tufft beslut som skulle fattas men tjejpakten enades om att de ville hålla varandra om ryggen och därför fick Oskar åka till Gränslandet.

TV4:s stora miss – avslöjar vem som åker ut innan det hänt

Under torsdagens avsnitt av Gränslandet har dock något gått fel till produktionsmässigt. I avsnittet dyker plötsligt en båt upp och ännu en ny deltagare anländer ön som man hamnar på när man röstats ut. Problemet är bara att personen inte har fått lämna i huvudprogrammet än. Därmed råkar TV4 spoila vem av deltagarna i programmet som är näst på tur ut från tävlingen.

Det är ingen liten tabbe som har gjorts, personen kliver in redan i början av Gränslandet-avsnittet och vi får sedan följa hela hens första dag i sidoprogrammet.

När Hänt når TV4 erkänner de missen och ber om ursäkt till tittarna.

”Vi beklagar det. Avsnittet av Gränslandet som lades ut i natt innehöll en spoiler av söndagens Robinson. Programmet är nu nedplockat från våra tjänster och kommer finnas tillgängligt på söndag”, skriver Gustav Carlsson, exekutiv producent för Robinson i ett mejl till Hänt.

Deltagarnas olika reaktioner efter missen av produktionen

Hänt har även varit i kontakt med flera deltagare som har blandade åsikter om det som skett. Vissa är mer besvikna på missen än andra.

”Det är synd pga även om känslomässigt är det rätt tungt att behöva se allt hända igen är det viktigt att resan visas rätt så att ni får sen oss falla men också hur vi agerar och tar oss därifrån, så en sån miss förstör lite resan kanske men det händer så mycket mer så blicka framåt!”, skriver en deltagare till Hänt.

”Det skapar väl intresse och känslor. så det är ju bra att det hände”, skriver en anan deltagare.

”Tråkigt för tittarna att sådant stort moment spoilas på förhand efter ett helt galet avsnitt. Sådant ska ju inte få hända, men det kan även hända de bästa.Tur i oturen speglar avsnittet ändå rätt tydligt vem som tyvärr är näst på tur ut ur spelet. Vi har en oerhört händelserik säsong framför oss, det ska bli spännande att se resterande delar av programmet!”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN