Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Här återförenas Ex on the beach-paret i Middag med mitt ex

13 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Ex on the beach-paret Elin Skog och Wictor Djärv återförenas i TV3:s Middag med mitt ex.
Elin Woodie och ex-pojkvännen Wictor Djärv sågs förra året flitigt i dokusåpan Ex on the Beach på Dplay. Nu är ex-paret tillbaka i tv-rutan, men den här gången i TV3:s nya dejtingsåpa, Middag med mitt ex.
Annons

Det var förra säsongen av dokusåpan Ex on the Beach på Dplay som Wictor Djärv, 24, dök upp på stranden som ett ex till Elin Skog, 22. Under programmets gång bråkade ex-paret flera gånger och det var ofta drama kring deras relation. Nu har ex-paret intagit tv-rutan igen, men den här gången i TV3:s nya dejtingsåpa, Middag med mitt ex.

Wictor Djärv och Elin Skog träffades på grekiska Rhodos och efter några månaders dejtande blev de ett par. Under förhållandet bråkade de ofta och Wictor berättar i Middag med mitt ex att de båda mådde dåligt under den här tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– I slutet vad det tjafs konstant. Båda mådde ganska dåligt och då var det svårt att ta hand om förhållandet. Vi har umgåtts väldigt mycket på senaste tiden men vi är inte tillsammans, säger han i programmet.

Det Wictor Djärv vill få ut av middagen är att de lyssnar och pratar med varandra om vad som gick snett i deras relation.

Annons

– Vi måste hitta någon stabilitet som gör att vi inte vill bli av med varandra så fort vi bråkar, säger han.

”Hittade en tumör i hjärnan”

Anledningen till att pratar gjorde slut var till stor del på grund av Wictors svartsjuka, och Elin förklarar att han ofta blev sur när killar kontaktade henne på sociala medier.

– Min svartsjuka, speciellt när jag mådde dåligt, var för att de trodde de hade hittat en tumör i hjärnan. Jag hade svårt att röra mig och ta mig utanför huset vilket gjorde att jag satt inne väldigt mycket och övertänkte och det skapade en oro och en osäkerhet som gjorde mig arg, säger Wictor.

Han fortsätter:

– Ibland när jag blir arg glömmer jag bort vem jag är och då flyger det ut lite dumma saker kanske.

Så ska ex-paret gå vidare

När middagen börjar lida mot sitt slut ställs frågan hur de ska gå vidare, och båda är överens om att ha en mer öppen kommunikation.

– Jag tycker vi går vidare genom att jobba på de problemen vi måste lösa, säger Elin Skog i Middag med mitt ex.

– Det låter jättebra, flikar Wictor in och de lämnar middagen tillsammans.

Middag med mitt Ex sänds klockan 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

Annons