Här återförenas Bella Andersson och Arvid Stenbäcken

Bella och Arvid återförenas.

Deras förhållande har varit minst sagt upp och ner.
Men nu återförenas det forna Paradise hotel-paret Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken.
”Där är hon!”, skriver Arvid på en Instagram story.
Slå på ljud

Gabriella ”Bella” Andersson, 25, och Arvid Stenbäcken, 26, deltog båda två i Paradise hotel, där de snabbt fann varandra. De spelade tillsammans i programmet och när vistelsen i Mexiko var över blev de snabbt pojk- och flickvän hemma i Sverige.

Deras relation har dock inte varit en dans på rosor. De har båda två varit öppna i sina sociala medier om att de haft det väldigt tufft.  Redan under inspelningen av Paradise hotel prövades förhållandet då Arvid Stenbäcken var otrogen mot Bella med en annan Paradise hotel-deltagare.

Bellas ord om kärlekskampen

I somras la Bella ut en video på Instagram där hon berättade att paret tagit en paus.

– Jag har spelat in den här videon om och om igen för jag vet inte vad jag ska säga. Eller hur jag ska säga det, eller vad det är, eller vad jag och Arvid är, hinner Bella säga innan hon bröt ihop i tårar.

Hon fortsatte:

– Vi två just nu, alltså komplicerat… Jag vill inte dela med mig av någonting utan att han är med på det heller. Jag vill inte göra det mot honom. Det jag kan säga är… jag tycker det handlar mycket om respekt från bådas håll. Vi har levt med varandra, vi har älskat varandra och vi älskar varandra fortfarande, inget snack om saken. Det har vart väldigt mycket grejer som har hänt, vilket jag inte kommer att säga något om, men som har gjort att jag behövde ha en paus hemma hos mig i Norrköping. Jag behövde komma bort från allt som hade med PH att göra, och börja jobba här. Komma på fötter, komma bort från en jävligt strulig och jobbig period.

Firar nyår tillsammans

Att det var helt slut mellan dem bekräftade Arvid Stenbäcken i augusti.

”Då är det officiellt. Jag och Bella är inte ett par. Det kommer aldrig bli vi igen, och jag kommer snart förklara för alla er varför”, skrev han på Instagram story då.

Han fortsatte med att förklara för sina följare att de inte behöver oroa sig över hans mående.

– Jag mår bra, ni behöver inte oroa er. Det kommer bara bli bättre.

Men nu verkar det forna paret umgås igen. Det är på bådas Instagram-konton som man ser att de firar nyår tillsammans. Först äter de middag och festar tillsammans med vänner, innan de går ut på en nattklubb. Arvid filmar dem båda på nattklubben och skriver:

”Där är hon!”. 

Gabriella ”Bella” Andersson och Arvid Stenbäcken.

Bella och Arvid i samma video under festnatten.

Arvid festar med Bella.

En skärmdump från Bellas Instagram story där hon filmar ex-pojkvännen.

FOTO: Instagram, Johnny Wo

SENASTE NYTT!