LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är världens snyggaste man

05 feb, 2020 
Linnea Lundgren
Robert Pattison
I en vetenskaplig undersökning har man tagit reda på vem som är världens snyggaste man. Kan du gissa vem det är?
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Tyckande i all ära, nu är det vetenskapligt bevisat vem som är världens snyggaste man. Med hjälp av det så kallade “grekiska gyllene snittet” har tidningen OK Magazine kunnat ta fram vem som är absolut vackrast – enbart sett till det fysiska utseendet.

Här mäts hur breda läppar man har, ögonens position i ansiktet och näsans längd för att få reda på exakt hur attraktiv en person är.

Hetast av dem alla är Twilight-stjärnan Robert Pattison, 33, som lyckades skrapa ihop hela 92,15 procent av 100 möjliga. Allra finast är Roberts haka som nästan får full pott i mätningen. Men även skådespelarens ögon och näsa får över 94 procent.

Ryktas vara tillsammans med ex-frun

Men listan över världens hunkar slutar inte där. Som nummer två på listan kommer The Witcher-skådespelaren Henry Cavill, 36, som med bara några procentandelar lyckas slå singeln Bradley Cooper, 45. Det var förra året som Bradley och supermodellen Irina Shayk, 33, gick skilda vägar ungefär samtidigt som filmen A Star is Born gjorde premiär – med Lady Gaga och Bradley Cooper i huvudrollerna. Efter den romantiska filmen spekulerades det vilt om skådespelaren och världsartisten hade en romans, något som senare förnekats av dem båda.

Robert Pattison
Robert Pattison är världens snyggaste man.

En annan ungkarl som letat sig in på listan är 56-åriga Brad Pitt som på plats nummer 4 lyckas skrapa ihop 90.51 procent i snygghet. Hänt har tidigare skrivit om att Brad åter ryktats hitta kärleken i sin gamla flamma Jennifer Aniston, 50. Paret gifte sig år 2000 och var tillsammans i fem år innan Brad Pitt lämnade Friends-skådespelerskan för Angelina Jolie.

2016 valde dock Brangelina att gå skilda vägar.

Gosling på sista plats

Med på listan finns även klassiska Hollywood-hunkar som George Clooney, 58, Hugh Jackman, 51, och fotbollsspelaren David Beckham, 44. På tionde plats, och därmed längst ner på listan, hamnar Ryan Gosling, 39,  tätt efter Kanye West, 42.

Bläddra dig fram mellan världens snyggaste män här: 

FOTO: TT

Annons