TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här är trailern till "Zlatan Legends" och då släpps spelet

09 aug, 2017 
Jonatan Berggren
Zlatan Ibrahimovic tar nästa steg, in i mobilspelens värld. 17 augusti släpps "Zlatan Legends".
Annons

2016 blev Zlatan Ibrahimovic, 35, delägare i svenska spelstudion Isbit Games då han köpte 12,5 procent av andelarna i bolaget. Nu har de släppt en trailer för spelet ”Zlatan Legends” som släpps den 17 augusti och i vilket Zlatan är en ”Iron Man”-inspirerad superhjälte.

– Jag trodde inte det fanns några utmaningar kvar. Det var då det kom. Ett nytt spel, nya regler, en ny rival. Det här är dagen alla kommer få veta att det bara finns en Zlatan, säger Zlatan själv i trailern.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Spelet ska enligt uppgift ha tagit två år att färdigställa. I Dagens Industri säger Isbit Games vd Marcus Koos:

– En gemensam bekant förmedlade kontakten. Första mötet var bokat till 30 minuter men det slutade med att vi satt och pratade spel i tre timmar. Det var helt fantastiskt att få veta att han var en riktig gamer.

Zlatan är klubblös efter att ha lämnat Manchester United i våras, men ryktena om en återkomst till Milan har tagit fart med trailern för spelet. Detta då super-Zlatan är klädd i rött.

Foto: IBL, ISBIT Games

Annons