Här är stjärnorna med udda kroppsdelar

Här är stjärnorna med udda kroppsdelar

Tre bröstvårtor ✔︎ Saknar navel ✔︎ Extra tår ✔︎ Olika färg på ögonen.

Det är lätt att tro att stjärnorna är näst intill perfekta. Vi får allt som oftast se kändisarna i vackra kläder, med perfekt sminkade ansikten och frisyrer en annan bara kan drömma om.

Men vad många glömmer är att de stora profilerna är precis som vi dödliga, vanliga människor. De har finnar, kroppskomplex och kanske en och annan nagelsvamp ibland. Och framförallt ser deras kroppar olika ut – precis som alla andras.

Kände du exempelvis till David Bowie och Kate Bosworths förtrollande ögondefekter, eller Hollywood-gänget som har tre bröstvårtor? Det finns också en viss modell som saknar navel och dessutom har vi hittat en del kändisar vars fingrar och tår ser lite speciella ut.

 

Vi på Hänt har kartlagt stjärnorna med udda kroppsdefekter. Kolla – de är precis som alla andra!

Se alla foton i bildspelet nedan:

Kate BosworthPrecis som David Bowie har skådies Kate Bosworth totalunika ögon. Tillskillnad från Bowie har Bosworth olika färg på iris – brunt och blått. Stjärnan brukar dölja de förtrollande, olikafärgade, ögonen med linser. 

Mark WahlbergMarky Mark har kanske den tydligaste tredje bröstvårtan av samtliga kändisar på den här listan. 

Andy Garcia”Ocean's”-stjärnan föddes med en siamesisk tvilling. Ja, han föddes verkligen med en siamesisk tvilling – på axeln. Den var stor/liten som en tennisboll och opererades, som synes, bort.  

David BowieDavid Bowies olika-storlek-på-pupillerna-historia har berättats många gånger – och nu berättas den, igen. Bowie fick en ögonskada effter ett bråk på skolgården i ung ålder. Därför var hans vänstra pupill konstant något vidgad, vilket knappast var dåligt för mytbildningen kring Bowie.

Ke$haArtisten Ke$ha påstår att hon föddes med en liten, liten svans. Ja, ni läste rätt. Hon har i en intervju sagt att hon svansen ”klipptes av när jag var väldigt liten” och att hon är ”väldigt ledsen över den historian”.

Jennifer GarnerI got 99 problems but a toe ain't one. ... Eller så är det de. Garners högra lilltå ligger i ständig närkontakt med sin tågranne. Huruvida det påverkat livet i negativ eller positiv favör låter vi vara osagt.

Karolina KurkovaDen tjeckiska modellen kan inte samla navelludd av den enkla anledningen att hon saknar navel. Hennes representanter har sagt att hon var med om en olycka när hon var liten, och att det är anledningen till att hon saknar navel.

Ashton KutcherAshton Kutcher har simhud mellan tårna. Kutcher verkar dock inte vara allt för bekymrad över tåanomalin. När han gästade brittiska ”Friday Night With Jonathan Ross” kommenterade han det hela: ”När allting annat ser bra ut måste ju något se dåligt ut”. 

LeBron JamesNBA-stjärnan har klassiskt idrottsskadade tår.

Denzel WashingtonSkådisens högra lillfinger pekar konstant utåt. Den deformerande olyckan ska ha inträffat under en basketmatch när Denzel var ung.

Lily AllenDen brittiska stjärnartisten är ytterligare ett exempel på person som fötts med en tredje bröstvårta. Hennes ”third nipple" steg i berömdhet efter att ha visats upp i tv-programmet ”The Friday Night Project” 2007.

Matthew Perry”Vänner”-stjärnan daskade dörren på mittenfingret när han var liten. Det gick så uselt att han blev invalidiserad och inte längre kan peka finger. Kan ju vara trist att inte kunna, i vissa sammanhang.

Zac EfronZac Efron har blivit ”anklagad" av Sandra Lee, mer känd som ”Dr. Pimple Popper”, för att ha tre bröstvårtor. Något han själv uppges inte hålla med om. ”Dr. Pimple Popper” står dock på sig och hävdar att bröstvårtan ser ut som en finne – men i själva verket är en fullt utvecklad finne.

LÄS OCKSÅ: Därför opererar de sig för att se ut som dockor

LÄS OCKSÅ: Hemliga beundrare 2019 – så gick det sen för de dejtande paren

Foto: IBL, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN